HRVATICA GRMI POPUT RUDANKE: Da li je Hrvatska podružnica Vatikana?

Hrvatska književnica i novinarka primećuje da je na Zapadu korupcija pojedinačni slučaj, a u Hrvatskoj i Istočnoj Evropi to je sistem

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Teslina naslednica

    08. novembar 2017 | 17:26

    Moja baba je posle rata rodila petori dece, kaze da je sa jednom platom bilo tesko, mladja deca su garderobu i obucu nasledjivala od starije dece ali niko nije bio ni bos ni go, jeli su cesto kacamak ali nisu umrli gladni, moj deda je bio gazda u kuci i njegova je bila poslednja, ali je posle posla deci drzao casove nemackog jezika i tako dodatno zaradjivao, sve se to desavalo u vremenu dok se zemlja gradila i nisu imali ne znam sta i ne znam koliko, ali imali su medjusobnu ljubav i postovanje, znalo se ko zaradjuje a ko je u kuci zena, znalo se sta je ciji posao, sva su im deca zavrsila fakultete, a imali su manje nego sto mi danas imamo ali su bili srecni jer su tu srecu pronalazili u malim stvarima i sitnicama. Recite mi zene koja prava danas nemate, pa opet niste srecne, da bi ste radjale decu trebaju vam posebni uslovi, posebni standardi, pa nase su bake na sporetu u loncu otkuvavale pelene, donosile vodu sa bunara da ispiraju pelene, a vama je danas tesko da promenite pampers, one su bile poodredjene porodici, kuvale, cistile i prale a vi danas niste srecne kada ne nadjete muza papucara koji ce to da radi umesto vas!? I sta je sada problem, to sto se neko drznuo da kaze da ne ubijate svoju decu? Pa zar to neko uopste mora da vam kaze, to bi ste i same trebale da znate! Brak i porodica kao institucija je brod koji uveliko tone, a tone zato sto ga mi zene busimo, a mislim da smo danas dovoljno emancipovane, dovoljno neobespravljene i dovoljno svoje da ja evo molim muskarce na Balkanu da se probude, lupe sakom o sto i preuzmu kormilo dok jos nije kasno.

  • Vera

    08. novembar 2017 | 15:49

    Neverovatno pa ovo je sve samo zato što se neki bore za pravo žena na abortus pa to je neverovatno koliko je zla u nekim ljudima da toliko žele ubijanje nerodjene dece pa to je strašno!!!!!!!!!!!

  • Jeretik

    08. novembar 2017 | 14:36

    I kod nas je " oblacno" al ne grmi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA