≫ 

Tragedija u Makedoniji: Devojčica poginula pokušavajući da se spasi skokom iz vozila u pokretu

Skok je bio smrtonosan, dete je glavom udarilo u kamen i nepomično ostalo da leži na zemlji

  • 2

Nesvakidašnja tragedija zavila je u crno selo Dobrošte kod Tetova, na zapadu Makedonije. Meštani još ne mogu da poveruju da više nema njihove ljubimice, osmogodišnje devojčice, koja je život izgubila pokušavajući da se spasi skokom iz terenskog vozila u pokretu.

Valjevo zavijeno u crno: Mala Neda (7) poginula u stravičnom udesu kad je ispala iz auta, jer nije bila vezana!

Nesrećan slučaj je sinoć oko 23 časa policiji prijavio B. B. (46), otac stradale devojčice. On je policiji ispričao da je sa ćerkom, juče oko 15 časova, otišao nadomak sela da sakupi drva. Kada su stigli tamo, devojčica je ostala u terenskom vozilu "mahindra" da sačeka oca, dok je on sakupljao drva.

Vozilo je u jednom trenutku krenulo unazad, a kada je to videla devojčica je, da bi se spasila, otvorila vrata i iskočila iz vozila u pokretu. Skok je, na žalost, bio smrtonosan. Glavom je udarila u kamen i nepomično ostala da leži na zemlji.

Otac ju je odmah uzeo u ruke i peške krenuo ka selu da bi je odneo doktoru. Usput ih je sreo komšija i sa svojim vozilom povezao ka selu Dobrošte. Devojčica je tokom vožnje preminula, pa ju je otac odneo svojoj kući, a potom nesrećni slučaj prijavio policiji.

Nakon prijave, telo devojčice je uz policijsku asistenciju odneto na obdukciju.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA