Tompson hrvatske srednjoškolce uči o veri, ljubavi i domovini: Pozvan da predaje u mesecu sećanja na Vukovar

Čini se da je odziv za događaj izuzetno velik, pa su organizatori morali da napomenu kako se radi isključivo o susretu za srednjoškolce

  • 25

Kontroverzni hrvatski pevač Marko Perković, poznatiji kao Tompson, održaće zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu "Vera, ljubav i domovina".

Tompson ponovo pevao "stići će vas naša ruka i u Srbiji", pa se pravdao: Ništa sporno, ovo je legalna pesma na svim nivoima (VIDEO)

- U junačkoj zemlji miloj u mesecu sećanja na Vukovar, u goste nam dolazi Marko Perković Tompson. Srednjoškolci, vidimo se! - glasi najava događaja Studentskog katoličkog centra za predavanje koje je zakazano za četvrtak u tom centru.

Popularni pevač, poznat po pevanju ustaških pesama o klanju Srba, održaće predavanje maloletnicima o ljubavi i domovini, primećuje zagrebački portal "Indeks".

Kako se dodaje, čini se da je odziv za događaj izuzetno velik, pa su organizatori morali da napomenu kako se radi isključivo o susretu za srednjoškolce.

- Jako nam je drago zbog ovako velikog odziva i rado bismo vas sve videli na susretu, ali ovo je susret za srednjoškolce, pa molimo sve koji više ne nose tu titulu da prepuste mesto srednjoškolcima. Za studente i sve ostale ima puno drugih kvalitetnih sadržaja - zamolili su organizatori na Fejsbuku.

Foto: Tanjug/HINA / Mario STRMOTIC

Inače, ovo predavanje je organizovano u sklopu projekta "Menjam svet" Studentskog katoličkog centra, koji je zamišljen kao akcija studenata za srednjoškolce.

Program bi, kako navode, trebao nuditi "pregršt prilika za menjati sebe: nova saznanja, životna iskustva, duhovni uvidi, zanimljivi gosti, aktualne teme, molitva, opušteno druženje", dodaje "Indeks".

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаврило Принцип

    22. novembar 2017 | 00:44

    Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде.

  • Prvi Hrvatski Redarstvenik

    22. novembar 2017 | 06:11

    Thompson je dio nas.On kroz glazbene pjesme ističe osjećaje Hrvata i drugih naroda RH branitelja u obrani svoje domovine.Tako isto razmišljaju osjećaju pored Hrvata i Srbi njih 12 tisuća, Albanci,Česi i drugi narodi.Što se krvlju brani ne pušta se lako.Neka smo se mi riješili gostiju Jugoslovena.

  • Dino

    22. novembar 2017 | 08:00

    Budalastina.Sta on moze nekog naucit da bude dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA