≫ 

Džihadista Kenan Kršo imao seks sa devojčicom koju je oteo! Jezivi detalji nestanka male Bosanke

Izvor blizak istrazi otkrio je jezive detalje o skrivanju devojčice u sarajevskom naselju Hrasno

  • 13

Tužilaštvo Kantona Sarajevo uputilo je predlog Kantonalnom sudu Sarajevo za određivanje pritvora Kenanu Krši (41) i Jasminu Zunđi, koji se sumnjiče da su učestvovali u nestanku 12-godišnje devojčice Enise Bašić.

Ko je džihadista Kenan Kršo: Borio se za ISIS, poznat je po nasilju, pre neki dan je oteo Bosanku (12), hteo je da je oženi?

Izvor blizak istrazi otkrio je jezive detalje o skrivanju devojčice u sarajevskom naselju Hrasno. Osumnjičeni Zunđa zamolio je porodičnog prijatelja da prespava jednu noć kod njega.

Čoveku je bilo nejasno zašto to traži od njega kad ima svoj stan u Hrasnom. Zunđa je rekao kako je Kršo u njegovom stanu sa svojom trećom "suprugom".

Zunđinog prijatelja mnogo je uznemirilo ono što je čuo pa se poverio jednom poznaniku policajcu, koji je odmah prijavio slučaj svojim kolegama. Ubrzo je organizovana akcija spasavanja zatočene 12-godišnjakinje iz stana, a Kršo i Zunđa su odmah privedeni.

Foto: Profimedia/AFP

Iz Tužilaštva Kantona Sarajevo potvrđeno je da je Kršo osumnjičen za krivično delo oduzimanje deteta i polni odnos na naročito ponižavajući način, dok se Zunđi na teret stavlja krivično delo pomoć pri oduzimanju deteta. Odluka o pritvoru biće naknadno donesena.

Suprotne izjave

Za devojčicom su, na molbu njene majke Emire Bašić, tragali svi od prošle subote, kada je saopšteno da je nestala iz Logavine ulice, gde je bila privremeno smeštena.

Njenu ulogu u celom slučaju inspektori još istražuju, jer je u nekoliko navrata davala suprotne izjave o nestanku kćerke.

Kada je devojčica spasena, majka je rekla kako se boji šta će njena Enisa reći inspektorima.

Foto: Facebook

Rekla je i da je niko iz policije nije obavestio da je njena kćerka pronađena, što su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo oštro negirali.

Ranije privođeni

Jasmin Zunđa ranije je osuđivan zbog brojnih krivičnih dela, od krađa do droge. Ležao je u Kaznenopopravnom zavodu Ustikolina, ali i u KPZ "Miljacka" u Sarajevu. I Kenan Kršo ranije je hapšen zbog terorističkih pretnji i pokušaja odlaska na sirijsko ratište, prenosi avaz.ba.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    26. novembar 2017 | 08:08

    Zgadi se čoveku život kada to čita. 21 vek,prva,druga,treca žena dete od 12 god. Ma ko ste vi i kojoj veri pripadate i ko sme vas da pusti na slobodu? Zatvor ili zatvorska neuropsihijatrija doživotno.

  • Mimi

    26. novembar 2017 | 08:18

    Šerijat u primeni.

  • Wien

    26. novembar 2017 | 11:29

    Evropa i Amerika ovakve podrzavaju....zato su Mladica osudili jer se borio protiv ovakvih...a podrazavli su i Aliju u namjeri da takvu Bosnu napravi....samo malke su se zeknuli....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA