Ko je ispalio metak iz kalašnjikova u leđa Dragana Roganovića? Upucan poznati crnogorski bokser i bivši telohranitelj! (VIDEO)

Iz policije su kasno sinoć rekli da imaju određena saznanja o tome ko je pucao u Roganovića i da "očekuju da će veoma brzo uhapsiti počinioca"

  • 5

Bokser Dragan Roganović (29) ranjen je sinoć oko 18.15 sati na Cetinju, kada je na njega pucala nepoznata osoba.

Eksplozija u restoranu u Splitu: Povređeni žena i dete

Još nije poznat motiv napada. On je van životne opasnosti i, prema nezvaničnim informacijama, metak mu je povredio kičmeni pršljen.

Nalazi se van životne opasnosti, ali prema nezvaničnim informacijama, metak mu je povredio kičmeni pršljen. Trenutno se nalazi na odjeljenju Intenzivne njege KCCG.

- Pacijent je za sada stabilan. Zadobio je povredu vatrenim oružjem u predelu grudnog koša - kazali su iz Urgentrnog centra.

Iz policije su kasno sinoć rekli da imaju određena saznanja o tome ko je pucao u Roganovića i da "očekuju da će veoma brzo uhapsiti počinioca".

Oni nisu hteli da potvrde nezvanična saznanja da je u Roganovića pucano iz automatske puške "kalašnjikov", jer sinoć nisu bili u potpunosti sigurni u to, pišu Vijesti.me.

Pritnskrin: Youtube/Novak Abramović

- Sa sigurnošću ćemo znati kada se obavi veštačenje u Forenzičkom centru - kazali su nezvanično.

Dragan Roganović je bokser i uspešan sportista, a vlasnik je i kafe bara "Akapulko". Pucnjava se desila kada je Roganović izašao iz svog automobila, ispred zgrade u kojoj stanuje, piše cdm.me.

On je navodno bio telohranitelj Gorana Radomana koji je u februaru 2015. godine ubijen u Beogradu. Radoman je prva žrtva sukoba škaljarskog i kavačkog klana, a sumnja se da je ubijen zbog 300 kilograma kokaina zaplenjenog u Valensiji, koji je bio vredan 15 miliona evra.

Za sada nije poznat motiv napada na poznatog boksera.

Foto-ilustracija: e-stock.us/Petar Jovanovic

BOKSERSKI ŽIVOT 

Poznavaoci njegovog privatnog života i sportske karijere sinoć su kazali da je blage naravi, pomirljiv i dobrodušan i da pleni ponašanjem i u ringu i van njega.

Zbog sjajne tehnike i bokserskog umeća, njegovi su mečevi bili izuzetno atraktivni, ali je zbog nedostatka novca bio u nemogućnosti da se u potpunosti posveti toj plemenitoj veštini.

Čak i tokom pripreme za mečeve u profesionalnom boksu bio je prinuđen da radi, najčešće kao obezbeđenje u hotelima, gde je takođe bio omiljen kod kolega, pišu Vijesti.me.

U profesionalnom ringu slavio je u devet borbi, dok je u poslednjem meču, pre tri godine u Mediteranskom sportskom centru u Budvi boksovao nerešeno.

Nastupao je u srednjoj kategoriji i zvezdane trenutke doživeo je u svom gradu u leto 2013. godine na Letnjoj pozornici Cetinja, kada je pred svojom publikom u sjajnoj borbi naneo prvi poraz Goranu Milenkoviću iz Srbije i osvojio titulu Slovenskog prvaka u najprestižnijoj verziji WBC.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    8. decembar 2017 | 10:06

    Auuu bio fin,miran ma melem na ranu,u redu da ga hvale prijatelji,drugovi,poznanici ali brate ko to puca u nekoga bez razloga,moze se desiti neki rikoset ili greskom ili slucajno da bude pogodjen ali svjesnu u njega pucati to ne moze bez razloga,pa vi kuckajte minuse ali je istina da niko ne puca bez razloga.

  • kg

    8. decembar 2017 | 12:07

    A joj boze zasto ? bas mi ga zao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA