Eksplozija u restoranu u Splitu: Povređeni žena i dete

Eksplozija se dogodila u 17.10 sati

  • 0

Dve osobe su ranjene u eksploziji koja se u četvrtak predveče dogodila u ugostiteljskom objektu u Nigerovoj ulici u centru Splita, izveštava splitsko-dalmatinska Policijska uprava, piše vecernji.hr. Naime, plinska friteza je eksplodirala u radnji brze hrane "Surf 'n' Fries".

Mrtav muškarac (36) pronađen na autobuskoj stanici u Splitu: Čistačica videla telo u WC-u, a pored njega i uzrok smrti

Povređeni su žena zaposlena u tom ugostiteljskom objektu i devojčica, koja se zatekla na ulazu lokala. Oni su vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu. Mesto eksplozije je osigurano i sledi uviđaj, saopšteno je iz Policijske uprave.

Kako se navodi, eksplozija se dogodila u 17.10 sati.

S policijom je razgovarao Saša Ćupurdija, koji vodi lokal. Kaže da prema informacijama s kojim raspolaže ni radnica, ni devojčica nisu teže povređene. On je naveo da će ih posetiti u bolnici kada se završi uviđaj. Žena je završila na odeljenju za opekotine, a devojčica je zbrinuta na hitnom hirurškom prijemu.

Ćupurdija kaže da još ne može da govori o razlozima zbog kojih je došlo do eksplozije. Nije primetio da je nešto u lokalu oštećeno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA