Desila se magija kod Kotora i Nebojša je uspeo da uhvati kadar godine (FOTO)

Pred Novogodišnje i Božićne praznike, fotografija nastala pre dva dana u Kotoru slikana je u pravo vreme kako bi pokazala da magija zaista postoji, jer kako drugačije opisati nestvarnu lepotu koju je objektiv Nebojše Nikolić usnimio. Kotorski bedemi obasjani svetlošću dobili su sasvim drugačiji, nesvakidašnji izgled, zahvaljujući brodu koji se u momentu fotografisanja, našao na pravom mestu u pravo vreme.

  • 13

Foto: Nebojsa Nikolic

Kada se posmatrač fotografije, malo bolje zagleda, može da uoči da kombinacija broda, svetlosti i tvrđave u Kotoru, zapravo u vodi, formira oblik srca.

3 čarobna mesta iz bivše Jugoslavije, a među njima i tvrđava Svetog Nikole: Na Uneskovu listu svetske baštine uneti novi lokaliteti (FOTO)

A, ako samo baci letimičan pogled, može da pomisli da se radi i o vatri koja neprekidno tinja, čineći ovo mesto drugačijem od svih na svetu.

 

Kotor at night 😍🇲🇪 . #MONTENEGRO #bokakotorska #bokabay #kotor #kotoroldtown #discover #beautifuldestinations #travelgramA post shared by Nebojsa Bucko Nikolic (@bucko_nikolic91) on

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    12. decembar 2017 | 18:07

    Ma idi begaj!Sve sto je iz tog krsa me ne zanima i ruzno mi je od ljudi pa na dalje.

  • Marko cg primorje

    12. decembar 2017 | 18:46

    Cg prelijepa gledajte gledajte

  • TATTOO

    12. decembar 2017 | 21:18

    Prelepa država I dobar narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA