Paketi kasne, Hrvati besni jer im je upropašćen Božić: Jedna od najvećih kurirskih službi u rasulu (FOTO)

Korisnici pišu kako je u skladištu apsolutni haos

  • 6

Jedna od najvećih hrvatskih kurirskih službi jednostavno se "raspala" pred Božić. Fejsbuk je prepun komentara zbog, kako pišu tamošnji mediji, "katastrofalnih propusta i kašnjenja".

Filmska ljubavna drama devojke kojoj je jedan Marinko ukrao srce! Ilaria već 3 godine pokušava da ga pronađe (VIDEO)

Navode da ih nije moguće dobiti preko telefona, da korisnički servis ne odgovara na upite, a besni korisnici okupljaju se ispred skladišta kompanije kako bi pokušali da dobiju svoje pakete.

Korisnici pišu kako je u skladištu apsolutni haos, piše Telegram.hr.

Iako kompanija ne dopušta preuzimanje paketa direktno u skladištu, građani su ipak otišli tamo u pokušaju da pronađu svoje božićne poklone.

Osim što ljude uveravaju da su tražili promenu termina ili da isporuka nije uspela, korisnici im na drušvenim mrežama zameraju kašnjenje i abnormalne rokove dostave.

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jura

    23. decembar 2017 | 23:11

    Djed Mraz je ljut na Kolindu,zato sto se slikala za Božić s Kamilom a ne sa njegovim Irvasom Rudolfom..Zato je blokiro pošiljku Hrvatskoj !

  • Teslina naslednica

    24. decembar 2017 | 09:48

    Neka proslave Bozic 7.1.2017. po laznom kalendaru na koji su presli nicim izazvani, nista kurirska sluzba nije pogresila, bozicne pakete ce svakako i dobiti za pravi Bozic a ne onaj koji oni slave na krivi datum.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA