Filmska ljubavna drama devojke kojoj je jedan Marinko ukrao srce! Ilaria već 3 godine pokušava da ga pronađe (VIDEO)

Pisma otkrivaju romantičnu priču. Upoznali su se u Nemačkoj, gde su oboje radili, ona u restoranu, a on kao građevinski radnik

  • 6

U svetu formalnih “mejlova” i kratkih poruka, čitav region je ostao zatečen neobičnom ljubavnom pričom. Zaljubljena Ilaria, traži Marinka, čoveka koji joj je 2014. ukrao srce. Pisma redovno pristižu u Pošte Srpske, u potragu za Marinkom krenuli su svi.

Deka Živorad (75) je službenici u banci doneo bombonjeru, a kada ju je otvorila, ostala je bez teksta!

Ljubavna pisma i dalje mame uzdahe. Romantična i smela uskoro bi mogla pasti u zaborav. Jedno takvo dospelo je u žižu javnosti. Ilaria mesecima traži Marinka iz Banjaluke. Nakon prvog pisma, u Pošte Srpske stigla su još dva, piše rtrs.tv.

- Prvo pismo smo dobili pre dva meseca i onda je Ilaria poslala i drugo pismo pre mesec dana. Moramo reći da su oba pisma napisana na lošem engleskom i na lošem nemačkom jeziku. Mi smo se nadali da ćemo naći više podataka na osnovu kojih bi možda mogli pronaći Marinka, ali nažalost bezuspešno - rekla je portparolka Pošta Srpske Željka Koljančić.

Pisma otkrivaju romantičnu priču. Upoznali su se u Nemačkoj, gde su oboje radili, ona u restoranu, a on kao građevinski radnik. Ubrzo je svako otišao na svoju stranu, Marinko u Banjaluku, a Ilaria u Italiju, gde danas radi. Tri godine kasnije, baš u ove jesenje dane, Ilaria želi vratiti ljubav u svoje srce, na opšte oduševljenje večitih romantičara.

- Ljudi su to prihvatili s velikim zanimanjem, sa šalom. Nažalost nismo ga uspeli pronaći, ali se nadamo da će se nešto desiti - dodala je Koljančić.

Nažalost, naša potraga za danas nije urodila plodom. Navedeni brojevi telefona kao da ne brane boje ljubavi.

Banjalučani romantični i mili čekaju razrešenje ove gotovo filmske ljubavne drame. Oni u poznijim godinama priznaju, i sami su rado pisali pisma.

Nadamo se da će dobre vesti o Marinku stići, jer zaljubljena Ilaria mesecima čeka svog princa na belom konju, piše rtrs.tv.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    22. oktobar 2017 | 11:24

    Pa Marinko, majka mu stara, javi se devojci. Zar ne vidiš da te iskreno voli. Nisam običan romantičar, već duboko verjem u ljubav. Ona će spasiti svet.

  • Marinkova supruga

    22. oktobar 2017 | 20:35

    Marinko se trenutno tušira.

  • Nataša

    22. oktobar 2017 | 22:09

    Marinko,bombina!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA