Užas u Skoplju: Mrtva devojka (30) pronađena u toaletu tržnog centra

Pripadnik obezbeđenja ušao je u toalet i skamenio se od onoga šta je video

  • 4

Prilikom rutinske kontrole najvećeg tržnog centra u Skoplju, Siti mola, radnik agencije angažovane na obezbeđenju objekta ušao je sinoć oko 19. 30 časova u jedan od toaleta u prizemlju i bukvalno se skamenio od onoga šta je video.

Drama u centru Skoplja: Devojka pokušala da se ubije zbog ljubavnih problema, a kada su je spasili otac je pretukao! (FOTO)

Na zemlji je bez znakova života ležala mlada devojka, koju je policija kasnije idetifikovala kao A.M. (30) iz Skoplja. Ne zna se kada je ušla u tržni centar, niti da li je neko bio sa njom. Pripadnik obezbeđenja je odmah alarmirao policiju i pozvao Hitnu pomoć, ali su lekari jedino mogli da konstatuju smrt.

Izvori iz istrage kažu da se devojka nejverovatnije predozirala sa nekom drogom. Slučaj je preuzelo Javno tužilaštvo koje je naredilo obudkciju. Iz Instituta za sudsku medicinu ističu da je obdukcija urađena, ali ne otkrivaju uzroke smrti A.M. jer još

treba da se uradi toksikološka analiza, koja uobičajeno traje duže vreme.

- Obudkcijski protokol još nije stigao u Osnovno javno tužilaštvo Skoplje. Kada ga dobijemo i analiziramo moći će se utvrditi uzroci smrti devojke - ističu iz tužilaštva.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika03 02 2018

    3. februar 2018 | 02:22

    U danšnje vreme bi trebali svi biti naoružani i sigurno bi manje bilo tih ubistava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA