Hrvatica udomila troje dece bez roditelja, pa im život pretvorila u pakao: Vređala ih je, tukla, iživljavala se i terala ih da rintaju kao robovi!

Kada je u školi primećeno da su deca dekocentrisana, umorna i zapuštena, upalio se alarm

  • 10

Jedna hrvatska državljanka (67) nalazi se pred mogućom zatvorskom kaznom od 5 godina pošto je otkriveno da je udomila troje dece bez roditelja nad kojima se vremenom iživljavala i zlostavljala ih.

Hrvatica sa severa zemlje 2013. godine je pristala da udomi decu bez roditeljskog staranja i sve se na početku priče činilo idilično.

Ubrzo je za decu počeo pravi pakao - budili su se ranom zorom, radili u polju poput robova, dakle bez ikakve naknade a onda su u kući dobijali batine ako ne poslušaju ovu svojevrsnu "gospodaricu".

Niko od komšija nije primetio da se kod dece dešava nešto čudno, ali jesu zaposleni u školi. Deca su počela da popuštaju u gradivu, a postajali su i bezvoljni, umorni i nenaspavani.

Kad ne bi išli u školu, morali bi da prodaju povrće na lokalnoj pijaci. Tada je primećeno da imaju lošu higijenu.

Foto-ilustracija: Pixabay

Prema podacima iz optužnice DORH-a, koja je objavljena u subotu, nazivala bi ih svakakvim pogrdnim imenima. Ako joj ni to ne bi pomoglo, pribegavala je sili pa je decu često i fizički kažnjavala što su ona doživljavala kao zlostavljanje.

Još jedna MAJKA MONSTRUM (24) iz Hrvatske: Nemoćno dete neprekidno je tukla i psovala dok je ono drhtalo od plača i straha

U septembru 2016. godine potpuno su popustili u školi pošto im "maćeha" više nije pomagala u kući oko domaćih zadataka.

Ako joj sud bude sudio, zbog povrede prava dece preti joj do 5 godina zatvora, prenosi 24sata.hr.

Daljinac

(I.Đ. - Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    4. februar 2018 | 15:38

    Opšte je poznato,da je Nacistička Nemačka u vreme Rajha ostavila svoje korene u Hrvatskoj ! Iver nepada daleko od Klade !

  • Duki

    4. februar 2018 | 14:52

    Radim sa takvom decom ja njima pruzam paznje puno uvek pomislim sta da je moje dete toj gospodi koja zasluzuje tesku kaznu treba joj pokazati gde joj je mesto .

  • %+%

    4. februar 2018 | 14:19

    Šta se to u ljudima desi da postanu zveri i iživljavaju se na slabijima i nemocnima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA