≫ 

Ilija je imao 150 kila i smučio se sam sebi: Odlučio je da smrša 60, i sada devojke zinu kad ga vide (VIDEO)

Upornim vežbanjem i smanjivanjem zalogaja, za manje od godinu dana smršao je preko 60 kilograma, a svoje telo je uspeo da istrenira kao profesionalni bilder

  • 14

Ilije Rajkovčevića (18) iz Skoplja, godinama je bio povučen i bez samopouzdanja. Drugovi su ga zbog njegove debljine i ogromne količine sala ismejavali, devojke izbegavale, a on je utehu i spas pronalazio u hrani.

POJAVIO SE ISPRED MAME I TATE POSLE 3 GODINE I SA 20 KG MANJE: Roditelji ga nisu prepoznali, otac poverovao tek iz trećeg (VIDEO)

Tako su proticale dani i godine, danas studenta prve godine biznisa i logistike na fakultetu Goce Delčev, sve dok se jednog trenutka nije smučio sam sebi i rekao – "dosta je, okrećem drugi list".

Odlučio je da se uhvati u koštac sa svojih 150 kilograma, i na kraju je u tome i uspeo. Upornim vežbanjem i smanjivanjem zalogaja, za manje od godinu dana smršao je preko 60 kilograma, a svoje telo je uspeo da istrenira kao profesionalni bilder.

Sada ga drugovi više ne ismejavaju, a devojke ne zaobilaze. Nemoguće je napravio mogućim, a svoj podvig je "okačio" na Jutjub, kako primer i podstrek drugim debeljucama kojima smeta njihov višak kilograma.

- Sve je počelo 1. jula 2014. godine. Tada sam čvrsto odlučio da se promenim. Jednostavno, više nisam mogao da se pogledam u ogledalo i gledam kako iz dana u dan sve više tonem, usamljen i sam sa hranom. Od tada do danas svakdonevno idem u teretanu, a fitnes i vežbanje su postali moj način života - sa ponosom kaže Ilija Rajkovčević.

Ovaj mladić je uspeo da napravi potpunu transformaciju svog fizičkog izgeda, a zahvaljujući režimu ishrane i svakodnevnim vežbama i psihički je ojačao.

- Čini mi se da ranije nisam imao izgrađen karakter. Sve sam radio sa strahom. Ceo život sam bio usamljen, meta za šalu i ruganje drugih ljudi. Jednog dana sebi sam rekao – dosta je bilo. Konačno sam psihički bio spreman da se uhvatim u koštac sa svojim kilogramima, a kako su se oni topili, tako sam i ja psihički postajao sve jači. Danas sam potpuno drugi čovek, pun samopouzdanja i vere u sebe - kaže Ilija.

Daljinac baner

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Damica

    6. jun 2017 | 21:52

    Bravo decko!!!

  • Uroš d'dorf

    6. jun 2017 | 21:09

    Bravo momče!znači sve se može kad se hoće.samo nastavi i budi u svemu uspeśan u životu.

  • Novak

    7. jun 2017 | 07:35

    Svaka cast, jer ko nije trenirao i probao zbaciti mast, ne koje je to odricanje i borba sa psihom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA