≫ 

Kada se pucalo u celoj BiH, on je bio u pelenama: Danas je Halil Sulejmanović (25) ŠEF RATNIH VETERANA! (FOTO) (VIDEO)

Mnogi propitkuju Sulejmanovićevu stručnost s obzirom na to da je rođen tek pred kraj rata, a bavi se problemima ratnih veterana i invalida

  • 6

Poprilično apsurdna situacija stiže iz Bosne i Hercegovine. Naime, mladić po imenu Halil Sulejmanović predsednik je tamošnjeg veteranskog udruženja, Boračkog zadružnog saveza FBiH. Ne bi to bilo ništa čudno da dotični nije rođen - 1993. godine.

Srbi u Hrvatskoj izneli svojih 13 ciljeva, a onda je iz Sabora usledio brutalan odgovor (VIDEO)

Mnogi propitkuju Sulejmanovićevu stručnost s obzirom na to da je rođen tek pred kraj rata, a bavi se problemima ratnih veterana i invalida, piše Index.hr.

Iz udruženja Borački zadružni savez poručuju kako je Sulejmanović "obrazovana osoba u polju međunarodnog i domaćeg poslovnog prava vezanog uz registraciju, upravljanje, vođenje i poslovanje tamošnjih udruženja'' te da njegove sposobnosti oko posla koji obavlja nisu upitne.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici udruženja stoji da su ga osnovale novoosnovana i nezavisna udružanja finansirani od strane Saveznog ministarstva za pitanja branitelja i ratnih invalida.

Ovaj mladić je sigurno najmlađi predsednik jednog vetarskog udruženja na prostoru Balkana.

Pogledajte video:

A kako su veterani u Hrvatskoj dočekali predsednika Srbije Aleksandra Vučić pogledajte u videu:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA