Crnogorski mediji: Milo Đukanović kandidat na predsedničkim izborima

Potpredsednik Vlade Crne Gore i funkcioner vladajuće stranke Milutin Simović rekao je da će kandidat DPS odgovoriti na suštinske potrebe države, a ne partije

  • 19

Lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović biće kandidat te partije za predsednika države, nezvanično je saznala Radio-televizija Crne Gore.

Koliko tačno zarađuje Milo Đukanović i šta sve poseduje od imovine? (PLATA, FIRMA, STAN, AUTOMOBIL, PLAC)

Ranije danas, potpredsednik Vlade Crne Gore i funkcioner vladajuće stranke Milutin Simović rekao je da će kandidat DPS odgovoriti na suštinske potrebe države, a ne partije.

Sa druge strane, lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović odgovorio je novom ponudom na poziv opozicionih partija koje podržavaju zajedničku kandidaturu Mladena Bojanića.

Te partije su ponovo zatražile podršku Ujedinjene Crne Gore, a Danilović je poručio da će odustati od kandidature ako samo jedan od stranačkih lidera potpiše dokument kojim će se obavezati da će podneti ostavku ukoliko Bojanić ne pobedi na predsedničkim izborima 15. aprila.

Daljinac

(Telegraf.rs/RTCG)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA