Mladić iz Hrvatske oduševio sve kada je na proslavu mature dojahao na konju

On je dugogodišnji jahač trkačkih konja i licencirani džokej pri Hrvatskom galopskom savezu

  • 1

Osamnaestogodišnji Berto Pletikosić, maturant splitske Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju, na proslavu mature dojahao je na svom konju.

Pletikosić je oduševio profesore, drugove i roditelje kada se u sedlu engleske punokrvne kobile Double Trouble (GER) iz Sinja pojavio ispred hotela gde se održavala proslava.

Marko se vratio iz Nemačke i otišao na selo: Zarađivao je 2.800 evra mesečno, ali je odlučio da dođe kući i da postane čobanin (FOTO) (VIDEO)

- Ovo nam je slučajno palo na pamet. Na konjima sam ceo život, a san mi je Sinjska alka - rekao je Pletikosić, prenosi Dnevnik.hr.

Berto Pletikosić rekao kako su mu konji u krvi Foto: Dnevnik.hr

Maturant škole iz Splita je poreklom iz Hrvaca i dugogodišnji je jahač trkačkih konja. Pored toga, mladić je i licencirani džokej pri Hrvatskom galopskom savezu, a iza sebe ima nekoliko trofeja s hipodroma Sinj i Oklaj.

- Kada sam imao šest godina moj otac me je odveo na hipodrom i tada sam zavoleo konje. Iz mesta sam u kojima ima konja i to je jednostavno u meni, u krvi mi je - istakao je on.

Video pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs/dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA