Brutalna tuča osnovaca u Negotinu: Dve devojčice mučki tukle treću, kad je pala zgrabile su je za kosu i krvnički vukle po betonu (VIDEO)

Na snimku snimanom sa mobilnim telefonom se vidi kako dve devojčice rukama i nogama udaraju treću, a kada je devojčica pala, sa obe ruke su je zgrabile za kosu i počele krvnički da vuku po betonu

  • 6

Snimak tuče osnovaca u Negotinu, gradiću u centralnoj Makedoniji, koji se pojavio na Jutjubu, šokirao je makedonsku javost. U dvorištu Osnovne škole "Goce Delčev" dve devojčice su napale i brutalno pretukle treću učenicu.

Ukrstili su pesnice i počeli da se tuku. Onda se saznalo da su sve izlažirali kako bi dobili što više lajkova (VIDEO)

Na snimku snimanom sa mobilnim telefonom se vidi kako dve devojčice rukama i nogama udaraju treću, a kada je devojčica pala, sa obe ruke su je zgrabile za kosu i počele krvnički da vuku po betonu.

Printskrin: Youtube

Dok su one tukle nemoćnu devojčicu, druga deca koja su se okupila oko njih, sve su to mirno gledala, smejala se, navijala i snimala sa mobilnim telefonima.

Tek kada su devojčicu oborile na zemlju i počele da je vuku za kosu, umešao se jedan krupniji dečak i pokušao da ih razdvoji.

Printskrin: Youtube

Nasilje u Osnovnoj školi "Goce Delčev" u Negotinu osudilo je Ministarstvo za obrazovanje, najavljujući da će Državni prosvetni inspektor izvršiti nadzor u školi sa ciljem da se utvrdi da li je škola nakon ovog nemilog događaja preduzela sve potrebne mere.

Printskrin: Youtube

Direktor škole, Petar Mantev je izjavio da je video snimak koji se pojavio na Youtube i dodao da su preduzete sve mere. Pozvane su učenice, izrečena im je pedagoška mera, a na razgovor su pozvani i njihovi roditelji. Istovremeno, slučaj je prijavljen i policiji.

Printskrin: Youtube

Ovaj slučaj tuče maloletnih učenika otvara niz pitanja i dilema – kako se deca vaspitavaju u porodici i školi, i koliko su bezbedna kada se nađu napolju sa svojim vršnjacima.

Printskrin: Youtube

Prema ocenama psihologa sa kojima je kontaktirala televizija Sitel, ovakvo javno maltretiranje i omalovažavanje može da ostavi ozbiljne posledice na psihički i fizički razvoj pretučene devojčice, koja će još dugo, dugo imati traume.

Printskrin: Youtube

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    13. april 2018 | 22:49

    Moraju da se uvedu ozbiljnije kazne za tuce ja predlazem za pocetak zatvor .

  • DARKO 100%

    13. april 2018 | 23:04

    Ja verujem da roditelji od ove dve devojcice sto tuku ovu trecu sigurno govore da je njihovo dete dobro i zlatno ,pravi andjeo boziji,posle ovog snimka ako to i dalje veruju onda im treba svima psiholoski pregled,zao mi one devojcice,ruzno je to sto se desava medju decom!

  • Blickrig

    13. april 2018 | 23:11

    Kazna drusveno koristan rad 3 god za ova 2 djavola sto su bila ovo siroto dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA