≫ 

Radovan je pre dva meseca ubio sina, a sada je umalo presudio i unuku. Tokom vožnje navodno je kucao SMS poruku (FOTO)

U automobilu su se u trenutku nesreće nalazila još tri maloletnika, dvojica od 14 i jedan od 16 godina, od kojih je jedan četrnaestogodišnjak teže povređen, dok su ostala dvojica i vozač, zadobili lakše telesne povrede

  • 3

Radovan Vujčić (62), zvani Mravac, iz Bjelovara, koji je nedavno izašao iz pritvora zbog ubistva sina Sanjina, u nedelju 22. aprila, izazvao je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen njegov četrnaestogodišnji unuk, Sanjinov sin.

U automobilu su se u trenutku nesreće nalazila još tri maloletnika, dvojica od 14 i jedan od 16 godina, od kojih je jedan četrnaestogodišnjak teže povređen, dok su ostala dvojica i vozač, zadobili lakše telesne povrede, prenosi Jutarnji.hr.

>>>Udes kod Skadarlije: U sudaru povređena tri muškarca, prevezeni na ortopediju (FOTO) (VIDEO)

Zdravstveno stanje Vujčićevog unuka koji leži u komi u KBC Zagreb tokom jučerašnjeg dana bilo je kritično i lekari se još uvek se bore njegov život, a drugi teško povređeni dečak nalazi se u Klinici za dečje bolesti u Klaićevoj. Nije životno ugrožen, ali ima teške telesne povrede koje će zahtevati duži oporavak.

Policija je navela da je Vujčić u nedelju oko 18.45 časova upravljao BMW-om bjelovarskih registarskih oznaka, kada je zbog nedovoljnog odstojanja od desne ivice kolovoza, točkovima zahvatio bankinu i sleteo u jarak. Tom prilikom prednjim delom vozila udario je u betonski most poljskog puta, prevrnuo se i zaustavio na desnom bočnom kraju.

Kako prenosi Jutarnji list, dečaci su taj dan bili na kupanju u Daruvarskim toplicama, a Vujčić ih je vraćao kući, a kako nezvanično saznaje list, on je tokom vožnje pisao SMS poruku. Takođe, list navodi da je Vujčić zabranio saputnicima da o otome bilo šta kažu policiji.

Podsetimo, 12. februara ove godine Radovan Vujčić ubio je sina Sanjina Vujčića (40), zvanog Juda, u porodičnoj kući u naselju Vinkovićevo u Bjelovaru.

Sanjin je kobnog dana došao da poseti decu koja su nakon razvoda ostala da žive s majkom u porodičnoj kući njegovih roditelja. U jednom trenutku došlo je do sukoba između oca i sina, a kako je rekao Radovana Vujčić, sin je nasrnuo na njega, nakon čega ga je on ubio hicem iz pištolja u glavu.

Vujčić sina je ubio iz pištolja koji je legalno posedovao, a Sanjin Vujčić ubijen je u očevoj kući, gde je imao zabranu prilaska zbog navodnih pretnji supruzi.

VIDEO: Uništavao je tuđu imovinu a onda ga je STIGLA KAZNA

(Telegraf.rs/Jutarnji list)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. april 2018 | 16:43

    Izasao iz pritvora ko ga pustio ubio Sina I slobodan e zato smo mi daleko od evrope

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA