UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Objavljena fotografija sa obdukcije Davida Dragičevića, da li je ona dokaz da je ubijen? (FOTO)

Uznemirujuću fotografiju na svom blogu objavio je novinar Slobodan Vasković

  • 12
David Dragicevic, banjaluka, Banja Luka, Foto: Facebook/Radanovic Suzana Zoran

Novinar  Slobodan Vasković objavio je na svom blogu uznemirujuću fotografiju nastradalog Davida Dragičevića (21), koja je snimljena prilikom obdukcije. Fotografija je objavljena i na Fejsbuk grupi "Pravda za Davida".

Vasković, jedan od najpopularnijih blogera u BiH, redovno na svom blogu objavljuje nove informacije o ovom slučaju. On je jedan od onih koji tvrde da je Dragičević "pretučen pa ubijen".

David Dragičević je brutalno ubijen: Novinar iz BiH tvrdi da postoje svedoci koji su videli da su momka iz Banjaluke pretukli (VIDEO)

- Fotografija svedoči da je David brutalno pretučen, pre nego što je ubijen. Egzekutori su, kako fotografija svedoči, pokazali neviđenu svirepost - navodi Vasković u opisu fotografije na svom blogu.

Fotografiju sa obdukcije Davida Dragičevića možete da pogledate OVDE.

Vasković veruje da je David ubijen Foto: Facebook/Radanovic Suzana Zoran/ReStart Srpska/N1

Telo nastradalog mladića izvučeno je 24. marta iz reke Vrbas u Banjaluci. Nadležni su na konferenciji za novinare naveli da je u pitanju "zadesna smrt" (slučajna), u koju njegovi roditelji ne veruju.

Od tada se građani, zajedno sa Davidovim roditeljima, svakodnevno okupljaju na Trgu Krajine u Banjaluci i zahtevaju da se pronađu njegove ubice.

Da je David Dragičević ubijen i potom bačen u reku veruje i novinar Vasković. On je istakao kako je u slučaju Davida Dragičevića reč o brutalnom ubistvu, koje su naručile kriminalne organizacije kojima pripadaju i zaposleni u institucijama Republike Srpske i policije Republike Srpske.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    8. maj 2018 | 13:31

    Mene vise interesuje zasta taj momak? Svaki dan nekoga ubiju ali sve su kriminalci ili imaju veliki dosije... a ovaj pokojnik bog da mu dusu prosti ispade nevinasce... cudan smo mi narod.. Sada ce izbori u Rs pa se opozicija otima sto vise da prikupi glasova preko ovog mladog pokojnika... strasno i zalosno..

  • vukasin

    8. maj 2018 | 12:32

    Nisu svi policajci za prikrivanje istine..neko je izbacio informaciju i dokaz.

  • Ns.

    8. maj 2018 | 11:56

    KAKO JE MOGAO DOĆI DO FOTOGRAFIJE SA ODBUKCIJE. I DA SE TO PRIKAŽE NA PORTALU. ČUDNOVATO. NEZNAM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA