Otac osumnjičenog za brutalno ubistvo bogate Ukrajinke u Kotoru smenjen sa funkcije

Lašmanova u Crnu Goru došla pre nekoliko godina i radila kao konobarica. U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procenama, vredi na desetine miliona evra

  • 3

Menadžment Uprave policije Crne Gore smenio je Zorana Stanovića, šefa ispostave granične policije ispostave Aerodrom Tivat, čijeg sina Arsenija (22) policija traži zbog ubistva ukrajinske državljanke Anastasije Lašmanove (30).

Iz vrha UP, "Vijestima" je nezvanično rečeno da je za vršioca dužnosti te ispostave imenovan Danilo Ivanović. Lašmanova je u svom stanu ubijena sa više uboda nožem po glavi i telu. Iako rezultati obdukcije još nisu dostavljeni tužilaštvu prema onome što su istražitelji zatekli na licu mesta na njenom telu bilo je vidljivo najmanje deset ubodnih rana.

Ko je momak kog traže zbog ubistva milionerke Anastasije u Kotoru? Arsenije je bivši vaterpolista i sin crnogorskog funkcionera (FOTO)

Kako se sumnja, mladić je došao u stan Lašmanove, gde je nastala prepirka koja je okončana tragično, a ispreturane stvari u stanu i tragovi krvi ukazuju da se žrtva borila sa napadačem. U okviru istrage ubistva Ukrajinke, čije je telo pronađeno u kotorskom naselju Dobrota, policijski inspektori saslušali su više osoba u svojstvu građana među kojima je i otac mladića koji se sumnjiči za zločin.

Uviđaj je trajao do kasno u noć, a policija je nakon dojave o smrti Lašmanove blokirala sve izlaze iz grada i pojačala kontrolu. Da je došlo do surovog zločina, inspektori su saznali kada su dobili poziv od njene prijateljice, koja ih je obavestila da sumnja da joj se nešto dogodilo.

Anastasija je mučki ubijena u svom stanu Foto: Foto: e-stock.us, Instagram

Lašmanova u Crnu Goru došla pre nekoliko godina i radila kao konobarica. U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procenama, vredi na desetine miliona evra. Reč je o direktorki kompanije "Sea trejd", koja je pre tri godine kupila tivatski hotel "Mimoza" i na tom mestu je izgrađen hotelski kompleks "Perla".

Arsenije Stanović je bivši vaterpolista i kao golman je igrao za Primorac.

VIDEO: Ljube kip umesto sina: Predrag i Jelica četiri i po godine tragaju za ubicom svog jedinca Marka

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    16. maj 2018 | 10:35

    Konobarica pa preko noći milionerka verovatno od bakšiša

  • Điđi

    16. maj 2018 | 10:17

    Od konobarice do milionerke za par godina? Nisu tu čista posla. Šta je u pitanju sponzoruša, prostitucija, ucena... Ili sve zajedno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA