Reperi priredili zabavu u najvećem zatvoru u Makedoniji: Hip-hop odzvanjao u ćelijama (FOTO) (VIDEO)

U hodniku između ćelija odjekivala je hip - hop muzika poznatih makedonskih repera Puke Kozmetike, Fatosa Bombe, Ognena bitboksa i Tonija Zena

  • 0

U najvećem makedonskom zatvoru Idrizovo u Skoplju, gde kaznu izdržava oko 1.700 osuđenika, prošlog vikenda je odzvanjalo na sve strane.

Nije bilo u pitanju urlanje, niti pobuna zatvorenika, već je iz zvučnika postavljenih u hodniku između ćelija odjekivala hip-hop muzika poznatih makedonskih repera Puke Kozmetike, Fatosa Bombe, Ognena bitboksa i Tonija Zena.

>>> Nema seksa jer se voda mnogo troši: U zatvoru postoji apartman za ljubavne sastanke, ali u njega niko nije kročio (FOTO)

U hodniku između ćelija odjekivala je hip - hop muzika poznatih makedonskih repera - Foto: The Hip Hop Macedonia

Zbog ograničenog prostora, ovoj nesvakidašnjoj zatvorskoj zabavi prisustvovalo je samo sedamdesetak osuđenika, koji su sa oduševljenjem uživali i igrali uz hip-hop muziku, a ostali su morali da se zadovolje samo sa slušanjem iz svojih ćelija.

Deo atmosfere, ali bez likova osuđenika, snimili su i na Jutjub postavili članovi udruženja Hip hop Makedonije.

Zbog ograničenog prostora, nesvakidašnjoj zatvorskoj zabavi prisustvovalo je samo 70-ak osuđenika - Foto: The Hip Hop Macedonia

Ova zabava sa makedonskim raperima u zatvoru Idrizovo je organizovana u pravcu resocijalizacije osuđenika, jer kako ističu, muzika najlakše i nabrže dopire do zatvorenika.

Pogledajte video:

VIDEO: Makedonci ne žele novo ime za svoju državu

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA