≫ 

Ne deri se jadan! Skloni se odavde: Crnogorka brutalno odgovorila na pokušaje da je oteraju sa plaže, jer nije htela da plati ležaljku (VIDEO)

- Ne možeš, evo ti tabla druže da je zabranjeno! Oni su ludi pa plaćaju! - pokušavao je vlasnik ležaljki da objasni ljudima željnim kupanja

  • 18

Na plaži Perazića do u Crnoj Gori odvijala se prava drama zbog ležaljki i suncobrana. Meštanka nije želela da popusti zakupcu mobilijara, pa su se svađali na plaži. Ona nije htela da se skloni s tog dela plaže, a on je pokušavao da je natera da plati ležaljku.

Predrag ostavlja magične kamenčiće na plaži i želi da ih neko nađe: To je radio inkognito, ali je ipak postao glavna atrakcija u Grčkoj (FOTO)

- Ne možeš, evo ti tabla druže da je zabranjeno! Oni su ludi da plaćaju! - pokušavao je Crnogorac da objasni ljudima željnim kupanja.

- Skloni se jadan s plaže! Ne deri se! Ma 'oćemo, možeš da crkneš! - uveravala ga je devojka da će ostati baš na tom mestu. - Došao si tu da smičeš pare i ćeraš meštane! - bila je ubedljiva devojka.

Kako je navela, cela plaža je bila prepuna ležaljki, a ostala su prazna mesta na kamenjaru, gde čoveku treba i veština da bi ušao u more.

Pogledajte video:

VIDEO: Crnogorci prave neverovatan most

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    18. jul 2018 | 22:29

    Bravo za zenu

  • Darko

    18. jul 2018 | 23:28

    Svaka čast ovoj gospodji. Ovo sto se radi u cg nema nigde na svetu. Bili smo u blizini Perazica Dola na drobnom Pijesku, katastrofa. Kao sto stoji u tekstu sve je okupirano. Ja ne dolazim na more da ležim na nekim prljavim ležaljkama il onim baldahinima. Ja hoću prirodu i onaj sitni kamen. Tužno je videti šta se radi, ali ima za to leka. Neću više tamo, odoh lepo u Grčku gde sam uvek lepo dočekan.

  • Marijana Bakov

    18. jul 2018 | 22:39

    Ma trebala da ga izmlati,ne moze joj on u rodjenoj zemlji zabraniti da se kupa.Sram ga bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA