Sekao nožem devojčicu dok ju je silovao u Tetovu, pa zapretio: Ubiću tebe i tvog oca ako zucnete

Videvši devojčicu kako sama ide ulicom, sakrio se ispod balkona jedne zgrade, a kada mu se ona dovoljno približila, zgrabio je i povukao prema sebi

  • 3

Sektor za unutrašnje poslove iz Tetova podeo je krivičnu prijavu protiv M. B. (33) iz tog grada na severozapadu Makedonije zbog počinjenog krivičnog dela „polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina“.

Ubica Tijane Jurić živi bolje od pola Srbije: Igra igrice, gleda TV, ima tri obroka i ide u teretanu

- Osumnjičeni se goni da je 25. jula oko 17 sati izvršio krivično delo u Ulici Blagoja Toska u Tetovu. Videvši devojčicu kako sama ide ulicom, sakrio se ispod balkona jedne zgrade, a kada mu se ona dovoljno približila, zgrabio je i povukao prema sebi-  saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Tetovu.

Videvši devojčicu kako sama ide ulicom, zgrabio je i povukao prema sebi Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Iz tužilaštva dodaje da je on tom prilikom nožem nekoliko puta isekao devojčicu po rukama i nogama i naneo joj 20 do 30 ogrebotina po stomaku.

- Nakon povreda koja joj je naneo, on je izvršio nad njom i polne radnje, preteći da će je ubiti zajedno sa njenim ocem ako o tome bilo kome nešto kaže. Devojčica je uspela da se odbrani udarajući osumnjičenog i dozivajući u pomoć svoje drugarice - dodaju iz Osnovnog javnog tužilaštva.

M. B. se sumnjiči da je i prethodno, dva dana pre ovog napada, takođe pokušao da siluje devojčicu pošto je neprimetno ušao u njihov dom, gde je ona u tom trenutku bila sama.

Istražni sudija je nasilniku odredio pritvor od 30 dana.

(D. Joksič)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    28. jul 2018 | 18:18

    Lepo u zabelu na 40 godina i da ga sire svako vece.. da 40 godina svaku noc prozivljava to sto je jadno dete.. a robijasi prosto obozavaju te bolesne "muskarcine" koji siluju decu

  • Lena

    29. jul 2018 | 20:39

    Makedonija kao i Srbija treba da promeni zakone, neki ljudi ne treba nikada da izađu na slobodu, nego doživotno u neki rudnik ili kamenolom i samo na hlebu i vodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA