≫ 

Opljačkao cimera Japanca u Ohridu, ukrao mu "tehniku" vrednu 5.000 evra

Pljačkaš D.A. je 27. juna iskoristio nepažnju svog cimera i u svoju torbu potrpao sve njegove vredne stvari laptop, skupi mobilni telefon, ajpod i sat

  • 3

Za nepunih nedelju dana makedonska policija je locirala i u Skoplju uhapsila srpskog državljanina D. A. (39) iz Preševa, koji je u jednom hostelu u Ohridu opljačkao svog cimera T. T. (37) iz Japana.

"Samarićani" pokazali Srbinu da mu je pokvarena guma, pa mu iz auta ukrali 70.000 evra: Pljačka po scenariju na autoputu Skoplje-Kumanovo

Sektor za unutrašnje poslove iz Ohrida je protiv srpskog državljanina D. A. podneo krivičnu prijavu zbog krađe.

Prema saopštenju MUP, D. A. je boravio u istoj sobi sa Japancem T.T. u hostelu u ulici Makedonski prosvetitelji. Opčinjen tehnikom koju je Japanac posedovao, pljačkaš D. A. je 27. juna iskoristio nepažnju svog cimera i u svoju torbu potrpao sve njegove vredne stvari laptop, skupi mobilni telefon, ajpod i sat, nakon čega je pobegao. Vrednost ukradenih stvari je procenjena na 300.000 denara odnosno 5.000 evra.

Kada je video da je opljačkan, Japanac je prijavio krađu, a policija je već 1. jula u Skoplju pronašla i uhapsila lopova. Kod njega je bio pronađen deo ukradenih predmeta, koji su potom vraćeni Japancu.

VIDEO: Deca uz pomoć pištolja opljačkala druga

(D. Joksić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahaha

    29. jul 2018 | 20:40

    Jao sta.radite sa srpstva. Svi su vam srbi a srbi u bosni bosanci. Dijelite nas na pogresan nacin ..

  • Dr

    29. jul 2018 | 22:59

    Srbin iz Preseva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA