≫ 

Brutalna tuča na plaži na Jadranu: Deca plakala dok su gledala ove užasne scene (VIDEO)

Jedan od njih gurnuo je konobara rukom u grudi i vikao – što nam ne daš da pijemo, i počela je vika

  • 7

Nedavno se na ostrvu Pag dogodila jedna nemila scena, kada je izbila tuča između vlasnika jednog kafića i njegovih gostiju. Čitateljka 24sata.hr je snimila čitav prizor, a ističe da su deca koja su bila prisutna počela čak i da plaču.

– Bili su potpuno pijani, oči su im bile zamagljene od alkohola, jedva su stajali na nogama. I onda je jedan od njih nogom nokautirao vlasnika i slomio mu vilicu - kaže jedan od očevidaca tuče kakvu na mirnoj plaži u Povljani ne pamte.

Stranci ga izbacili iz takta: Vlasnik kafića na ostrvu u Hrvatskoj napao gosta, polio ga pićem i psovao "Je*eš Ameriku"

Ponedeljak popodne prolazio je mirno u ovom ostrvskom mestašcetu, na plaži koju nazivaju penzionerskom, bez glasne muzike i uz traženje osveženja u moru. Dvojac iz Virovitice, satima je sedeo na terasi restorana i pio. Oko šest popodne sa plaže su do kafića došle njihove supruge.

To je društvo ceo dan pilo, a oko 18.30 je eskaliralo. Tukli su se pesnicama i nogama. Vlasnika kafića, koji je bio u crnoj majici, udarili su nogom u glavu. Slomili su mu vilicu. Bio je bez svesti – kaže čitateljka hrvtskog medija 24sata.hr. Policija je privela nasilnike iz Virovitice koji u Povljani navodno imaju apartmane.

– Rekle su konobarima da im više ne daju da piju jer su pijani ko mace. Muževima su rekle da naruče kolu jer nisu normalni koliko su se napili. I onda je počela gungula - kaže očevidac.

Jedan od njih gurnuo je konobara rukom u grudi i vikao – što nam ne daš da pijemo, i počela je vika. Uz to je došao vlasnik kafića kako bi smirio situaciju, međutim, on je najgore prošao i u bolnici čeka operaciju. Jedan od napadača ga je nokautirao nogom u glavu i dobio je teške telesne povrede, prelom vilice.

– Ne znam kako su uspeli tako da povrede čoveka, a toliko su bili pijani. Vlasnika kafića, koji je bio u crnoj majici, udarili su nogom u glavu. Slomili su mu vilicu. Bio je bez svesti. I posle smo videli da im je policija izmerila nešto sitno alkohola, nema šanse da su u tom momentu toliko imali. Jedan je imao 1,7, a drugi 1,1 promila - kaže žena koja je prisustvovala nemiloj sceni.

Obrada događaja još je u toku, a prema kvalifikacijama povreda protiv dvojice muškaraca, u saradnji sa Državnim tužilaštvom policija će podignuti krivičnu prijavu.

Muškarci i njihove porodice su vlasnici apartmana. Svako leto dolaze na Pag i tu se odmaraju.

EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ubistvo uzbekistanskog MMA borca:

(Telegraf.rs/Video: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    16. avgust 2018 | 16:14

    Op op nisu ni oni tako ustogljeni i dosadni samo kad se malo potrude 😂

  • Dejan D

    16. avgust 2018 | 14:47

    Sinovi "tisućuljetnje kulture"!

  • Maverick

    16. avgust 2018 | 15:47

    😂 zar nisu rekli rvati da smo mi divljaci,ja mislim da je obrnuto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA