≫ 

"Odlučili smo da pokrenemo biznis, uzmemo pare i napušimo se ko svinje": Balkanac snimio turu kroz svoju laboratoriju marihuane (VIDEO)

"Velika i jaka organizacija" pohvalila se laboratorijom na društvenim mrežama... Predstavnik je, doduše, malo "brljavio" dok je držao prezentaciju

  • 1

U improvizovanoj fantomki, od zimske navijačke kape i majice preko usta do pojasa go mladić pohvalio se marihuanom koju uzgaja i slao pozdrave "podržavaocima". Odmah je i objasnio razlog promocije videom na društvenim mrežama.

Mi smo odlučili da pokrenemo jedan ovako velki biznis, da uzmemo neke pare i da se napušimo ko svinje. To je jedna vrlo velika i jaka organizacija ovde kojom se bavimo mi i naši prijatelji, ali tu smo svi za jednog, jedan za sve - uskliknuo je mladić sa pesnicom u vazduhu.

Hrvatica snimila muškarca koji je pred njom masturbirao: Desilo joj se isto nekoliko puta u životu, neće više da ćuti (VIDEO)

Gledaocima je priredio kratku turu kroz laboratoriju nedozvoljene supstance, i nakon objašnjenja da proizvod još nije gotov nastavio je isprekidano da govori, takoreći "brljavi".

Zbog čudnjikave prezentacije, ljudi su se zapitali da li je "džungla" delovala na njega i bez konzumacije i napomene da još treba da sazri.

- Jedni za svi, svi za jednog, jedan za sve. Volimo vas brat. Nadam se da ćemo se vrlo brzo sresti. Tako, pa do svitanja - ređao je on.

Međutim, neki su napomenuli i da se samorazotkrio, te ponudio policiji videom: "Pada u roku od 24 sata", napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

(Telegraf.rs/M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA