Beograđanka uhapšena u Kotoru je iz ugledne porodice: Studira 2 fakulteta, poliglota je, a na more je došla da se oporavi posle bolesti (FOTO)

Sara je primerena devojka, govori tri jezika i studira dva fakulteta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • branka

    24. avgust 2018 | 06:06

    koliko je na balkanu smesno lose? ne pominjem ni srbiju, ni crnu goru. sve te zemljice su jako slicne. o ovome se pise kao o velikom skandalu, a smesno je. napravio se cirkus ni oko cega. arogancija, drskost i stav "ja sam u pravu" su doveli do ovoga. rezultat, devojka u zatvoru, ostali se prepucavaju preko novina, a mnogo zivotne enerije i vremena je izgubljeno u nepovrat jer ljudi ne mogu da stanu u prici i dokazivanju. da su svi ucesnici malo manje napumpani, da je momak mirno platio kaznu od 90 eura i otisao na plazu, do ovoga ne bi ni doslo. da je sudija malo manje agresivna do ovoga ne bi ni doslo. ovako ispade medjudrzavni spor. mnogo se prica, mnogo se vredja. stanite malo ljudi! ovako je stvarno smesno a mucno u isto vreme.

  • Ancy

    22. avgust 2018 | 16:58

    KOLIKO jadnih i bijednih komentara za nepovjerovat. Uvukla se nek bolest u tim ljudima pa im je najjači komentar svi mrze Srbe. Sudiji se ne postavljaju pitanja nego se odgovara na njegova pitanja. Ko nije u sporu nema što da pita sudiju i da mu prijeti. Ovaj kaže pustite to dijete, a dijete došlo s momkom. ?

  • Dejan

    21. avgust 2018 | 03:13

    Nelogicno: -lecenje od sepse nakon 5 godina jer se od sepse ili brzo umire ili prezivi i zaboravi na nju, -u Crnu Goru samo zbog blizine lekara, jer je neku skolu, Britansku, zavrsila u Turskom primorskom gradu Antaliji koji takodje ima lekare. Grcka takodje ima medicinsku sluzbu. Jedino ako je Sara imala poverenja bas u crnogorske lekare... -postojanje komunikacije Sare i sudije u vezi tudjeg prekrsaja, jer Sara nije advokat, -pitanje sudiji "kome ja da se zalim na vasu odluku" je interesantno. Sara nije ucinilac prekrsaja, svakako nema prava zalbe ali ni pravo na ovakvo pitanje sudiji. Decko joj je punoletan, te je on, ako je smatrao da su mu povredjena prava, trebao da ode kod advokata ili u konzulat po pravnu pomoc, Problem inflacije formalnih intelektualaca u svakom smislu (da se ne lazemo, uvek ih je i bilo), mlade godine, "pedigre", zelja da se bude advokat uvek i u svakoj prilici, sa Britanskom Skolom iz Turske i nekim slicnim visokim skolama, fin decko koji je dozvolio ovakvo mesanje u njegov sudski predmet a mozda i vrucina, sve je to po malo doprinelo ovoj sramoti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA