≫ 

Iznenadna racija u Baru: Policija pretresla pet lokacija i zaplenila puške, municiju i blindirano vozlo

Pronađeni i oduzeti predmeti će biti veštačeni u Forenzičkom centru

  • 0

Policija Bara, preduzimajući aktivnosti usmerene na pojačanu kontrolu bezbednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa i njima bliskih lica, izvršila je pretrese na pet lokacija i pronašla i oduzela oružje, municiju, četiri putnička motorna vozila i druge predmete.

- Službenici CB Bar su, 23.08.2018. godine, izvršili pretrese na pet lokacija koje koriste M.J. (21) i S.J. (23). Tom prilikom službenici policije su pronašli i privremeno oduzeli lovački karabin marke "Browning" kalibra 30/6, tri lovačke puške kalibra 12 mm i 16 mm, vazdušnu pušku sa optičkim nišanom, dva optička nišana, tri ručne radio veze, vojnički nož – bajonet, veću količinu municije raznog kalibra kao i četiri putnička motorna vozila od kojih jedno specijalne namene tzv. blind vozilo marke "Audi A8" - saopšteno je iz Uprave policije.

Turista zgazio na iglu, na plaži u Splitu: Sad mu preti opasnost od HIV-a

Pronađeni i oduzeti predmeti će biti veštačeni u Forenzičkom centru.

- Lica su privedena i od njih je uzeta izjava u policijskim prostorijama. O događaju je obavešten nadležni državni tužilac koji će se o kvalifikaciji dela izjasniti nakon dobijenih rezultata veštačenja - dodaje se u saopštenju.

VIDEO: Kako izgleda kada policija upadne na orgiju?

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA