≫ 

Rus (17) se potukao sa Crnogorcem zbog devojke iz Budve: Posle žestoke tuče jedan od njih je ostao da leži na doku

Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gde će biti operisan

  • 24

Sedamnaestogodišnji Rus zadobio je teške telesne povrede u tuči koja se pre dve noći dogodila na doku na Slovenskoj plaži kada ga je pretukao vršnjak iz Budve.

Mladić je sa teškim prelomom butne kosti pre dve noći došao u stanicu Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja, gde su mu lekari odmah ukazali pomoć i o svemu obavestili policiju, pišu crnogorske Vijesti.

Košmar na dečjem igralištu u Kragujevcu: "Gušter" izašao da se žali na buku, pa mu je komšija pucao u vrat

Rus je, nezvanično saznajemo, ispričao da je te noći otišao u provod i upoznao devojku iz Budve, sa kojom je bio u društvu. Navodno, njima se pridružio i mladić iz Budve, ali ubrzo je došlo do svađe dva vršnjaka oko devojke.

Usledila je žestoka tuča, a Rus je ostao na doku da leži povređen. On nije znao da kaže ko je mladić koji mu je naneo teške povrede.

Do incidenta je došlo u Budvi, Budva. Foto: Promo

Inspektori su odmah otišli na lice mesta, ali tamo nisu nikoga zatekli. Nakon što su uzeli izjave i od zaposlenih u okolnim lokalima i devojke, policijski inspektori su uspeli da otkriju o kom se mladiću radi i on je juče priveden u stanicu policije.

Nezvanično saznajemo da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog nanošenje teških telesnih povreda. Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gde će biti operisan.

- Crna Gora je stabilna i sigurna država, koja garantuje bezbednost svojim građanima i turistima - poručio je juče direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Povodom incidenata koji su se dogodili u jeku turističke sezone, a koji imaju obeležja narušavanja javnog reda i mira i drugih prestupa, Veljović je rekao da je crnogorska policija odlučna i sposobna da zaštiti svakoga ko se zatekne u Crnoj Gori, prenosi agencija MINA.

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ajde

    25. avgust 2018 | 12:30

    Stabilna i sigurna država, kod vas nikada više...

  • Ceca

    25. avgust 2018 | 12:31

    Sta je ovo. Toliko tuca i u CG i u HR. Jesu li gosti problem ili domaci.

  • Groficaofica

    25. avgust 2018 | 15:23

    Za sada:jedan momak poginuo.devojka u komi.pretucen mladic u Sutomoru-u komi.napadnuta novinarka.pretucen rus.pogibija (paraglajderom )u Becicima....a covek kaze bezbedna zemlja...?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA