Mladi Britanci provalili u napuštene hotele u Hrvatskoj i izvodili vratolomije: Sve su zabeležili jednim snimkom (VIDEO)

Neko će reći gde im je bila pamet jer su, kako se vidi i na snimku, u više navrata rizikovali da zadobiju ozbiljne povrede, a možda čak i da izgube živote

  • 0

Nekoliko mladih britanskih turista "upalo" je u napuštene hotelske komplekse u Dubrovniku, Cavtatu i Brionima. Onda su se tamo igrali "pravi" ruski rulet.

Naime, skakali su sa zgrada na zgrade, za višematarskih zidova, preskakali prepreke, a sve su to uredno snimali. Penjali su se trčali po ruševnim krovovima, iskakali kroz prozore, prava je sreća da se nisu polomili.

Skočio je s jednog solitera na drugi i zamislite šta mu se dogodilo... (VIDEO)

Neko će reći gde im je bila pamet jer su, kako se vidi i na snimku, u više navrata rizikovali da zadobiju ozbiljne povrede, a možda čak i da izgube živote.

No, ovo skakanje po krovovima nije izuzetak u Hrvatskoj, već trend je došao sa Zapada.

- Došli smo u Hrvatsku i išli smo u pet napuštenih hotela, plus još nekoliko mesta u Dubrovniku, Cavtatu i Brionima. Snimili smo još jedan video koji ćemo postaviti narednih nedelja - obećali su neustrašivi momci, koji su video sa opasnim vratolomijama objavili pre desetak dana na Jutjubu.

Inače taj "sport" se naziva "parkur" i ima brojne podvrste. Uglavnom cilj je u što kraćem vremenu proći zadate prepreke, penjući se po zidovima, klupicama, krovovima. U svetu se beleže brojne smrti mladih zbog tih egizbicija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Slobodna Dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA