≫ 

Skočio je s jednog solitera na drugi i zamislite šta mu se dogodilo... (VIDEO)

Ono što rade momci koji se bave parkurom uglavnom deluju nestvarno, naročito u doba razvijene tehnologije, ali ovi su stvarni

  • 1

Ovi momci zaista ne znaju za prepreke. Velikom brzinom kretanja jedan od njih skače sa solitera na soliter, dok se drugi unakrsno skačući sa gelendera na gelender, spušta niz stubište višespratnice.

I dok je većini ljudi sigurno loše od same pomisli da se kreću na ovoj visini, njima je ovo očigledno pravo zadovoljstvo. Ovaj video je nastao na više lokacija, u pitanju su Hong Kong, Seul i Tokio.

Pokušao je da učini nemoguće, više puta, ali se svaki put slomio kao zvečka! (VIDEO)

Parkur je sada već poznata fizička disciplina veština s ciljem da se prevaziđu sve prepreke na putu. Najpopularniji je u Francuskoj, odakle i vuče korene.

Zahvaljujući društvenim mrežama video klipove na kojima traseri (oni koji praktikuju parkur) pokazuju šta umeju, može videti ogroman broj ljudi.

Uz divljenje koje traseri izazivaju svojom veštinom i smelošću, često se pojave i zluradi komentari, ali to ih sigurno ne sprečava da nastave dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 👎

    22. jun 2018 | 20:51

    Ово може у животу да им затреба.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA