≫ 

"Ne primajte ih u kuću, ne dajte im ni vodu ni hranu": Hrvatski sveštenik zabranio vernicima da pomažu migrantima

 ≫ 

Sveštenik Josip Tomić reko je da Crkva po propisima traži od vernika da primaju putnike namernike, to znači samo one koji se zaista vraćaju svojoj kući

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika plavi safir
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vahida Memic

    08. septembar 2018 | 14:09

    Tomicu,idi prvo uzmi terapiju i nemoj vise da je preskaces.Narod,mislim na onaj dobri nas narod koji ne slusa takve kao ti uvjek ce nahraniti i napiti gladnog i zednog uprkos takvim kao ti i slicnim tebi.Proklet bio onaj ko ne pomogne ljudskom bicu i zivotinji koji se nadju u nevolji.Kada bi meni moji savjetovali nesto ovako,povukla bih se u samocu i klanjala noc i dan moleci dragog Allaha da bolesne ozdravi jer ne znaju sta rade.Tebi su vrata pakla sirom otvorena.Kani se corava posla i idi u mehanicare,pekare,stolare,radi nesto korisno.prethodno se obrati kakvom hodzi da ti napravi zapis.Mozes za pocetak koju Zdravo Marija i Oce Nas prouciti ne bil dosao sebi.Zelim da znas da ce dobro uvjek nadjacati zlo koje se uvuklo u tebe.Da te dragi BOG uputi na pravi put.

  • Zane

    08. septembar 2018 | 14:09

    Čovek je apsolutno u pravu ovo je planirano naseljavanje muslimana u Evropu. Odmah kreće brzinsko razmnožavanje, zahtevi za izgradnju džamija, zahtevi za usklađivanje jelovnika u školskim ustanovama i td. Oni jednostavno nisu došli da rade već da se okače na socijalu, dečije dodatke i besplatan stan. Po ceo dan landaraju po gradu o kulturi da ne pišem. Njihov cilj je da Evropu nateraju da se prilagodi njima a sa ovolikim natalitetom to je sigurno jednoga dana. O silovanjima i kriminalu se zna ponešto jer vlasti uglavnom daju inicijale znajući kakva bi bila reakcija naroda. Sve to treba bez izuzetka vratiti nazad neka grade zemlju koju su sami uništili. Libijce naročito jer sad bi pravili Gadafija od blata da mogu.

  • 👤

    08. septembar 2018 | 13:30

    Оно што Турци за 500 година нису успели огњем и мачем њихови наследници из арапских земаља успеће уз помоћ Америке и Британије без испаљеног метка. Уз ужурбану популациону политику, потпомогнуту финансијама са запада и Блиског истока Срби ће у својој земљи врло брзо постати мањина којој овде неће бити живота. И онда поново сеоба уз констатацију: "па нико вас не тера". А богата балканска равница, пашњаци, шуме, извори воде, некоме ће заменити пустињу. Помоћи невољнику ДА, али организованој армији у служби злочиначког запада НИКАКО. Нека нам је Бог у помоћи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA