« Nazad

Njegova jedinica je brutalno pobila porodicu Zec, a sada ozloglašeni ratni zločinac dane provodi u banji, a ne u zatvoru (VIDEO)

Zagrebački Županijski sud osudio je u maju 2016. godine Merčepa na pet i po godina zatvora jer kao komandant jedinice poznate kao "merčepovci" nije sprečio zločine nad srpskim civilima

Pročitajte ceo tekst
Komentari (6)
Poređaj komentare:
 • J
  Joван Дучић

  “Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде”.

 • D
  Dobronamerni

  Pa kako i zašto je Kapetan Dragan osuđen na 13 i po godina zatvora pri čemu tokom suđenja nije dokazano da je pocinio, naredio ili da nije sprečio bilo kakvo ubistvo? U sukobu u Glini 2 civila jesu poginula, ali tokom suđenja nije utvrđeno kpja strana u sukobu ili koje lice je odgovorno. Kapetanu Draganu treba dati uslovnu slobodu sto pre i ispraviti nepravdu.

 • z
  zoran

  dajte vise ne serite i ne mlatite nas sa glupostima.ako je kriv i ako je to sto jeste,zna se kako se postupa sa njim,mislim na obavestajnu sluzbu i kraj.

 • M
  Mill

  Tako to rade Hrvati, za njih je on heroj i prema njemu se tako i ophode, a ne ko nasi zaboravili svoje veterane a hteli bi da im neko opet ide da brani Srbe e nema vise

  • S
   salko

   @Mill

   Ne mogu da vjerujem da normalnim ljudima,monstrumi koji su ovo uradili mogu biti heroji.Poznajem dosta Hrvata koji su dobri i posteni ljudi.I koji ce se zastidit kad vide ovu smrtovnicu i upitat se,pa kako je neko mogao dici ruku na ove bespomocne ljude??Nemojmo sve trpat u isti kos,inace nema nade za ovaj svijet?!

 • B
  Bendzo Kosta

  Bijednik mucenik smece iz Jakusevca