Novinar hteo da prekine sastanak Kolinde i austrijskog predsednika: Obezbeđenje mu preprečilo put, pa je napravio skandal (VIDEO)

Novinar je napravio pometnji na forumu, pa je moralo da interveniše obezbeđenje

  • 2

Tokom hrvatsko-austrijskog ekonomskog foruma dogodio se neprijatan i pomalo bizaran incident, kada je jedan austrijski novinar potpuno izgubio živce i pred svima počeo da viče da je Hrvatska "policijska država".

Međutim, čini se da je posredi bio samo jedan nesporazum i da gospodin nije baš najbolje razumeo šta mu je obezbeđenje poručilo.

Letnji trijumf hrvatske predsednice: Susreti sa svetskim liderima, armija obožavalaca širom sveta i hrabre modne kombinacije (FOTO)

Čovek je u HGK-a pokušao je da uđe u prostoriju u kojoj su privatan razgovor vodili hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović i austrijski predsednik Aleksandar Van der Belen. Osiguranje je, naravno, sprečilo upad nepozvanog gosta, a Austrijanac je pred svima počeo da viče.

- Ovo su policijske metode! Hrvatska je policijska država! - vikao je austrijski novinar, prenosi dnevnik.hr.

Međutim, RTL saznaje da je novinar mislio kako se samo njemu ne dopušta ulazak u prostoriju budući da da je prethodno video zvaničnog fotografa HGK kako ulazi u prostoriju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA