Kolinda opet u centru pažnje: Novi snimak iz Njujorka pokazuje šta hrvatska predsednica radi pre nego što se uključe kamere (VIDEO)

Grabar-Kitarović je reagovala na frizuru novinarke državne televizije

Komentari

 • Neimar

  Zena nije dorasla posla koji je zapao i pustite zenu nek se sama pati

 • joakim

  Ja mislim da ova zena ima komplekse i umusljenost da je toliko atraktivna i lepa.Dolazi na razna inernacionalna zasedanja u jarko crvrnoj,zutoj ili plavoj haljini da bi nekako prvukla paznju na sebe kad nemoze sa intelegencijom.Onda to opravdava da sve radi za lijepu nasu i njen imidzZa mene cist primitivizam.

  • Ako ti tako kažeš

   @joakim

   Nakon mature u SAD-u, vraća se u rodnu Hrvatsku, točnije Zagreb, gdje upisuje engleski i španjolski jezik na Filozofskom fakultetu. Diplomirala je 1993. godine.[10] Godine 2000. stekla je titulu magistra znanosti po završetku dvogodišnjeg poslijediplomskog studija iz međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (teza o američko-sovjetskim odnosima u doba Reaganove administracije i završetku hladnoga rata). Nakon što je bila članicom Trilateralne komisije koju je osnovao David Rockefeller i u koju su učlanjeni brojni vrlo utjecajni ljudi iz svijeta politike i biznisa, po stupanju na dužnost Predsjednice Republike Hrvatske ona je odstupila iz mjesta u toj komisiji - kako je i uobičajeno za članove koji stupaju na javne dužnosti.[11][12] Aktivno govori engleski, španjolski i portugalski, a pasivno njemački, talijanski i francuski.[1

  • Nody

   @joakim

   Dragi Joakime, ne kaže se intElegencijom nego inteligancijom

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima