"Poklanja se manji auto porodici kojoj je stvarno potreban": Ovaj oglas je izazvao nevericu u Hrvatskoj, svi su mislili da je lažan

Ova žena je učinila jedno dobro delo

  • 4

Zadranka Filomena u Fejsbuk grupi objavila je da poklanja auto nekome kome je zaista potreban. Ključeve je dobila samohrana majka četvoro dece koja živi u Splitu.

Zadranka je izazvala veliko interesovanje korisnika Fejsbuka nakon što je na toj društvenoj mreži, objavila da poklanja automobil.

Majka zabranila hemoterapiju za bolesno dete (10) pa joj oduzeli starateljstvo. Pozvani navijači da demoliraju bolnicu: Slučaj koji je podelio Hrvatsku

- . Auto je u voznom stanju i registrovan još tri meseca. Sve informacije u inboks - reči su koje su izazvale nevericu, ali Zadranka Filomena u razgovoru za Dalmatinski portal rekla je kako je automobil zaista otišao u prave ruke.

- Kao što sam i želela, Opel Corsa stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvoro dece i živi u Splitu - kaže Filomena i objašnjava da joj je rođak ponudio automobil, ali kako već ima svoj, odlučila je da ga pokloni.

- Rekao je da radim sa njim šta želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati - otkrila je Zadranka, samohrana majka 17-godišnjaka i dvogodišnjakinje koja za život zarađuje radeći noćne smene u pekari u Trogiru.

Sin tinejdžer, kaže, da je na nju izuzetno ponosan.

- Počeo je da plače od ponosa, rekao mi je: "Mama, ti si čudo!", a još nešto ću vam reći kada pitate za njegov automobil. Iduće godine ćemo pokloniti i Corsu koju ja vozim, jer će sin kupiti nov automobil kada položi, a ne trebaju nam dva - otkrila je Filomena.

(Telegraf.rs/Dalmatinski portal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA