≫ 

Razbijena grupa dilera: Policija zaplenila 22 kilograma droge, uhapšeno šest osoba (FOTO)

Na prevoju Straža "lisice" su škljocnule na rukama trojice Skopljanaca, među kojima i osuđenika koji se nalazio u bekstvu

  • 1

Odbegli robijaš K.R. (29) iz Skoplja, za kim je bila raspisana poternica, organizovao je šverc droge iz Albanije u Makedoniju, ali je sa svojim "pajtašima" pao u ruke policiji na zapadu Makedonije.

Policijska akcija je izvedena sinoć. Uhapšeno je ukupno šest osoba, a zaplenjeno 22 kilograma marihuane.

Na prevoju Straža "lisice" su škljocnule na rukama trojice Skopljanaca, među kojima i osuđenika koji se nalazio u bekstvu.

- Na mestu događaja lišene su slobode tri osobe iz Skoplja. Među njima i organizator transporta droge K.R. iz Skoplja, koji je predhodno bio osuđen na 11 godina zatvora, a nalazio se u bekstvu iz KPD Idrizovo, za kim je bila raspisana poternica. Slobode su lišeni i R.I. (23) i S.E. (22), saopštio je portparol MUP, Toni Angelovski.

Foto: MUP

Pod okriljem noći krijumčari su drogu, koja je iz Albanije prošvercovana u Makedoniju pokušali da transportuju u Skoplje. Na prevoju Straža policija je zaustavila dva njihova automobila, a u vozilu „škoda superb“ pronađene su i zaplenjene dve vreće sa marihuanom.

Organizator transporta droge K.R. je planirao da marihuanu prodaje na području Skoplja, Velesa i Tetova.

Foto: MUP

Policija je izvršila pretrese i u domovima njihovih saučesnika. Kod R.I. je bilo pronađeno 50 grama kokaina, 16 pakovanja kokaina, digitalna vaga i 46 metaka kalibra 22 milimetra, dok je kod S.E. pronađeno 700 grama marihuane, digitalna vaga i tablete ekstazi.

Foto: MUP

- Izvršeni su pretresi i u Strugi i u Ohridu. Slobode su lišeni Š.T. ( 36 ), koji je nabavio zaplenjenu marihuanu iz Albanije, D.O. (62) iz Struge i A.I. (42) iz Ohrida. Zaplenjena su i dva automobila, oko 3.000 evra i 4.000 denara koji potiču od prodaje droge, izjavio je portparol MUP Toni Angelovski, dodajući da policija preduzima mere i aktivnosti na identifikaciji i drugih osoba umešanih u krijumčarenje i prodaju droge.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vechio lupo

    4. oktobar 2018 | 12:07

    5reba vratiti kaznu na 40 godina pa bi problemi bili minimalni, kao za vreme komunista..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA