Bubnjar Dina Merlina bi tenkovima na Hrvate koji su protiv Komšića, oglasio se i poznati pevač

Nedugo nakon bubnjara oglasio i PR tima Dina Merlina, koji se ogradio od bubnjara i izneo tvrdnju da nema nikakve veze s politikom, niti bilo kakvim javnim istupima s tim u vezi

  • 11

Amar Češljar, bubnjar benda bosanskohercegovačkog pevača Dina Merlina, "izazvao je zgražavanje hrvatske javnosti u BiH" pošto je poručio da bi "poslao tenk" na Hrvate koji su u Mostaru protestovali protiv Željka Komšića, novoizabranog člana Predsedništva BiH iz redova hrvatskog naroda koji je izabran pre svega glasovima Bošnjaka, javlja Hina.

- Ma, tenk poslat i opleti. Ovo je, ba, ludilo. Nema tu glave za razgovore - napisao je Češljar na jednom od sarajevskih portala, a taj njegov komentar su, kako navodi Hina, "mnogi podržali, ali i kritikovali".

>>> Član Predsedništva BiH bi da određuje granice Srbije! Komšić nastavlja sa provokacijama: Ako smo mi nestabilni, neće biti dobro ni njima

Navodi se da su "njegov javni istup nakon toga objavili svi uticajni hrvatski mediji u BiH, nakon čega je usledio veliki broj kritika".

Hina dodaje da je Češljar danas, međutim, u dva odvojena nastupa izneo tvrdnju da je njegov stav bio odgovor nacionalistima.

Češljar je poručio da bi "poslao tenk" na Hrvate koji su u Mostaru protestovali protiv Željka Komšića - Foto: Tanjug/AP, Amel Eemrić

- Komentar je važio za nacionaliste koji nisu dobrodošli ni u jednu zemlju - napisao je Češljar.

- Ovi koji su tu, u suštini, tu zemlju ne smatraju kao svoju, a kao žive u njoj. Čast izuzecima, naravno - napisao je bubnjar, dodavši da Dino Merlin nema nikakve veze s njegovim stavom.

Hina navodi i da se tri sata kasnije "Merlinov bubnjar predomislio, pa je u novom mejlu predložio hrvatskim medijima, koji su ga nakon toga ismejali, da objave kako je njegov profil hakovan".

- Nego kako se profili zaista hakuju možda radi situacije nije loše upravo to objaviti ako se slažete?! Česljaru hakovan profil i to je sve - napisao je Češljar.

Hina navodi da se "nedugo nakon bubnjara oglasio i PR tima Dina Merlina, koji se ogradio od bubnjara i izneo tvrdnju da nema nikakve veze s politikom, niti bilo kakvim javnim istupima s tim u vezi".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuro

    14. oktobar 2018 | 14:57

    Neka Merlin ostavi politiku bolje mu je on je hodza i poginuo bi za svoj narod i neda da niko takne hrvate i muslimane al zato po Srbima moze da blati do mile volje Da se ja pitam nebi nikad odrzao ni jedan koncert u Srbiju pa neka pjeva Muslimanima i Hevatima oni ga obozavaju i vole njegovu muziku

  • Ja...RS

    14. oktobar 2018 | 10:53

    Znaci niste dobro pritegli cvor kada ste vezali zastave 😂😂😂

  • Wien

    14. oktobar 2018 | 09:16

    Cuj odgovor nacionalistima a izmisljate naciju i svojatate Bosnu kao jedini i apsolutni vlasnici ...ajde...hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA