Da li su ovo najgluplji lopovi u istoriji? Opljačkali poštare, pa slike sa plenom okačili na Fejsbuk (FOTO)

Slovačka policija je uhapsila Slavča, a još uvek traga za Kristijanom i Goranom

  • 3

Trojica Makedonaca, Slavčo (28), Kristijan (24) i Goran (42), čija prezimena nisu saopštena, u selu Voderadi, u Slovačkoj pre nekoliko dana su opljačkali poštare pa su se nakon bekstva slikali i fotografije sa bogatim plenom postavili na Fejsbuku.

Slovačka policija je uhapsila Slavča, a još uvek traga za Kristijanom i Goranom. Fotografije trojice kriminalaca iz Makedonije policija Slovačke je objavila na svom Fejsbuku tražeći pomoć građana u njihovom lociranju.

Braco koji leči pogledom, Semir koji govori o bosanskim piramidama i poznati hrvatski pevač nastupaju zajedno: Uspeli su da zbune ceo region (FOTO)

- Pre nekoliko dana u selu Voderadi se dogodila pljačka koju su izvršila trojica građana Republike Makedonije - Slavčo (28), Kristijan (24) i Goran (42). Slavčo je već uhapšen, a traže se druga dvojica, radi čega su objavljene i njihove fotografije. Ako imate bilo kakvu informaciju o njima, javite se na 158 ili pišite nam u privatnoj poruci na Fjesbuku. Oni se suočavaju sa kaznom od 7 do 12 godina zatvora - piše na Fejsbuk stranici policije Republike Slovačke.

Policija traži pomoć u lociranju još dvojice osumnjičenih Foto: Fejsbuk/Policia Slovenskej republiky

Odande objašnjavaju šta se desilo tog kritičnog jutra. Navodi se da je Goran ostao u automobilu, a njegova dvojica prijatelja su u zasedi čekali poštare.

Slikali se sa plenom Foto: Fejsbuk/Policia Slovenskej republiky

U trenutku kada su ih ugledali, razbojnici su ih gurnuli, isprskali sa sprejom po očima i zapretili im da će upotrebiti vatreno oružje. Od njih su uzeli pare i pobegli sa automobilom, koji je policija već pratila.

Jedan od osumnjičenih pozira sa plenom Foto: Fejsbuk/Policia Slovenskej republiky

Dvojica od njih su iskočili iz vozila i uspeli da pobegnu. Goran je nastavio da vozi, a kasnije je policija pronašla njegov automobil. Narednog dana Slavčo je bio uhapšen.

Tim od nekoliko članova kriminalističke policije rasčišćava pljačku. Nakon dokumentovanja slučaja, policija je podigla optužnicu protiv zločinaca, stoji na Fejsbuk stranici policije Republike Slovačke.

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA