Vozači i prolaznici u Skoplju zanemeli od čuda kada su u centru grada videli neverovatan prizor (VIDEO)

Ovakva scena se u Makedoniji ne dešava prvi put

  • 9

Vozači i pešaci, koji su usred dana prolazili pored Vrhovnog suda u Skoplju, nisu mogli poverovati svojim očima u ono što su videli. Na travnjaku ispred ulaza u sud, pored same ulice, jedna žena je pred očima zapanjenih prolaznika i vozača zagolila svoju zadnjicu, čučnula i izvršila nuždu, nakon čega je mirno nastavila dalje kao da se ništa nije desilo.

Ona je snimljena sa mobilnim telefonom iz automobila, a njena fotografija se istog trenutka našla na socijalnim mrežema i portalima.

Jedan od njih, dosie.mk veruje da je žena imala veliki zort kada je odlučila da se „olakša“ u travnjaku ispred suda. Portal navodi da u tom delu centra grada i blizu okolnih brojnih sudova nema ni jednog mobilnog toaleta.

Najbliži se nalazi u tržnom centru Mavrovka, udaljenom od „mesta zločina“ oko 400 metara, što je izgleda bilo predaleko za ženu koju je očito jako poteralo.

Nešto slično se krajem aprila ove godine dogodilo i u Kumanovu, na severoistoku Makedonije. Tamo je snimljena mlađa žena kako kod hotela Kristal u centru grada pere guzu pored fontane.

Prolaznici su je upozoravali da to ne radi, da je sramota, ali se ona na to nije obazirala. Nastavila je da se plakne, a kada je završila, navukla je pantalone, na česmi oprala ruke i otišla.

Pogledajte video:

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. oktobar 2018 | 06:51

    Nuzda zakon menja,onaj ko nije doziveo tako ili nesto slicno taj ce da osudjuje a onaj ko je doziveo kad ga potera on zna kako je,jer prekomerna trpnja moze dovesti do zdravstvenih problema posle, najgore je velika nuzda aj kad je mala staces ako treba uz prvu banderu i obaviti posao ali zenama je zeznuto.zato treba grad da ima javne veceje na odredjenim lokacijama i udaljenosti da se ovakve scene nebi desavale ljudima.

  • Goran

    25. oktobar 2018 | 00:56

    Pa Skoplje bilo i ostalo najveće selo u ex Yu

  • Sanja

    25. oktobar 2018 | 01:32

    Nije bila zadovoljna presudom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA