≫ 

Identifikovan ubica sarajevskih policajaca, i pre 2 godine pucao na policiju: Sada se javio sa Zlatibora i tvrdi da nema veze sa likvidacijom

Njegoslav M. (32) je u policijskim evidencijama od 2016. godine

  • 7
Ubijeni policajci Adis Šehović (levo) i Davor Vujinović, Foto: nezavisne.com

Sarajevski policijski istražitelji identifikovali su glavnoosumnjičenog za ubistvo dvojice policajaca, a kako prenose lokalni mediji pozivajući se na neimenovane policijske izvore, reč je o Njegoslavu M. iz Istočnog Sarajeva, koji je ranije privođen zbog učestvovanja u krađama automobila.

Za osumnjičenim (32), koji je u begu je raspisana policijska poternica, prenosi Hina.

Podsetimo, policajci Adis Šehović i Davor Vujinović ubijeni su u petak ujutru tokom redovnih policijskih aktivnosti u sarajevskom naselju Alipašino Polje kada su naišli na kradljivce automobila.

Kako doznaje Avaz iz izvora bliskih istrazi, Njegoslav M. se već javio policiji u Istočnom Sarajevu i rekao da se navodno nalazi na Zlatiboru. On tvrdi da nema veze sa ubistvom dvojice sarajevskih policajaca. Njegoslav M. za kog se sumnja da je počinilac ovog teškog zločina je u policijskim evidencijama od 2016. kada je zajedno sa dvojicom učesnika zatečen u krađi automobila u sarajevskom naselju Ilidža.

I tada je došlo do oružanog okršaja u kojem su kradljivci pucali na policajce, ali oni su uzvratili vatru i povredili jednog od njih, Sava Petričevića, koji je kasnije umro u bolnici.

VIDEO: Hapšenje jednog od nasilnika koji je tukao ljude i polupao lokal u Beton hali

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    28. oktobar 2018 | 11:11

    Policija mora biti najbolje opremljena. Ko udara na policiju taj udara na drzavu. Policija ce morati bolje da povede racuna sa narkomafijom i kriminalcima. Ove siledije na policiju ne podrzava niko, osim narkomafija i kriminalci njima smeta policija nemogu da provode svoju silu.

  • Neso

    28. oktobar 2018 | 11:02

    Zasto se ne uvede smrta kazna za ovakve mafijase koji napadaju policiju. Policija nas cuva od mafijasa i kriminalaca, zato njima i smeta policija.Pravda za ovu policiju u federaciji i Republici Srpskoj od ovakvi zlotvora...

  • Лицемер

    28. oktobar 2018 | 09:23

    Пре две године пуцао на полицију (вероватно из оружја које је нелегално поседовао) а већ на слободи ! ? Сад би требало судију који није свој посао радио добро, да осуде као саучесника за ова убиства.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA