Mladić (26) osumnjičen za brutalno ubistvo starice (76) u Hrvatskoj: Raskrinkan kad je otišao do bankomata

Policija sumnja da se ubistvo dogodilo u sredu

  • 0

Pred Županijski sud u Zagrebu doveden je mladić (26) koji je osumnjičen za ubistvo 76-godišnje Vere J. iz mesta Bedekovčina. Sudija mu je odredio pritvor kako ne bi uticao na svedoke i ponovio kazneno delo. Kazneno su ga prijavili zbog teškg ubistva iz koristoljublja i preti mu do 40 godina zatvora.

Policija sumnja da se ubistvo dogodilo u sredu, nakon što se žrtva vratila iz crkve. Posle toga je više niko nije video. Sledećeg dana, njezin zet je pronašao telo starice na kome je bilo tragova nasilja, zbog čega je policija odmah posumnjala da je žena ubijena, javlja 24 sata.

Do osumnjičenog 26-godišnjeg mladića policiju su navodno dovele nadzorne kamere jer je on koristio žrtvinu karticu za podizanje gotovine sa dva bankomata. Podigao je 10.000 kuna (oko 1.300 evra).

Mladića je juče privela policija. On živeo samo ulicu dalje od ubijene žene. Policija je jutros pretraživala dvorište, a zatim su prešli na kuću u kojoj je živeo osumnjičeni mladić sa svojom porodicom. Pretpostavlja se da su tražili predmet kojim je žena ubijena ili druge stvari koje je uzeo iz njene kuće.

(Telegraf.rs/Vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA