≫ 

Preturili su sve da nađu novac i zlato u stanu jednog Skopljanca, a nisu ni primetili da ih sve vreme snima kamera (VIDEO)

Provalnici su u stan ušli pe četiri dana, još nema informacija da li su uhvaćeni

  • 9

Dvojica drskih lopova sa šuškavim jaknama i u trenerkama obili su ulazna vrata i usred bela dana upali u stan jednog Skopljanca. Očekivali su dobar plen, ali su izašli praznih ruku.

Vlasnik stana je u svojoj spavaćoj sobi, a verovatno i u drugim prostorijama, na skrivenom mestu postavio video kameru, tako da je cela "akcija" lopova snimljena.

Printskrin: Youtube/Motika

Na snimku se vidi kako lopovi sa rukavicama na rukama, da ne bi ostavili otiske prstiju, grčevito preturaju po sobi. Otvaraju plakare i komode, penju se na krevet i proveravaju šta ima na šifonjerima, traže i ispod kreveta...

Izlaze iz sobe, pa se ponovo vraćaju i još jednom proveravaju, ali džabe. To što su tražili nisu našli, ali su zato snimljeni, pa će radi toga grdno zažaliti. Vlasnik stana je video klip njihove "akcije" postavio na društvene mreže, a preuzeli su ga portali i pojedine makedonske televizije.

Printskrin: Youtube/Motika

- Dok smo bili van kuće, ova dvojica lopova su ušla unutra i proverili sve tražeći novac i zlato. Srećom, ništa nam ne fali, ali činjenica da su uspeli da isključe alarm pokazuje da se radi o profesionalcima. Njihovi likovi se jasno vide na snimku, pa će ih policija lako pronaći, napisao je vlasnik stana.

Pljačka se dogodila pre četiri dana, a u policijskim biltenima još nema informacija da li su oni otkriveni i uhapšeni.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    4. novembar 2018 | 10:56

    Vlasnici stana ce bizi uhapseni,kak su smeli da postave kamere u svom stanu!?

  • Zeka Peka

    4. novembar 2018 | 11:10

    Postavio je kameru da snima svoju "akciju". Lopovi su "kolateralna šteta"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA