≫ 

Dragan se ukrcavao u avion kada je njegov kofer eksplodirao: Aerodromsko obezbeđenje je odmah skočilo

Niko nije mogao ni da pretpostavi šta se zapravo dogodilo.

  • 0

Na skopskom aerodromu odvijala se prava drama u čijem centru se nalazio makedonski muzičar i pevač Dragan Veličkovski, poznatiji pod imenom Tajzi.

Dok se ukrcavao na let za Bazel, njegov kofer je prilikom transporta odjednom eksplodirao, pa su zaposleni na aerodromu pomislili da je bomba.

Odmah je intervenisalo aerodromsko obezbeđenje, da bi se na kraju ispostavilo da je kofer Tajzija eksplodirao zbog pritiska u dezodoransu.

 
 
 
View this post on Instagram
17.11Sabota / Palma /Bern/🇨🇭 01.12 Sabota / Legacy / Stip 🇲🇰 #Zee #Pablo #Swizza #Tyzee #ShareLove #Freedom #IndigosA post shared by T Y Z E E (@tyzee_tajzi) on

- Nosio sam bombu u koferu. Kufer je eksplodirao zbog pritiska. Bilo mi je ponuđeno da se ne popnem na avion i da pripremim tužbu, ali sam imao dogovoren nastup i nisam mogao da ga otkažem - rekao je Tajzi nakon sletanja, a prenosi skopski portal "Ubavina i zdravlje".

Dragan Veličkovski – Tajzi je u Švajcarsku stigao sa crnom kesom za đubre u koju je ugurao odeću uništenu od eksplozije dezodoransa.

VIDEO: Zmija gmizala aerodromom, putnici panično poskakali sa stolica

(D.J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA