Gaće mu se nadule na carini: Makedonci uhapsili putnika sa kokainom, vrednim pola miliona evra (FOTO)

Službenici na skopskom aerodromu su prilikom ličnog pregleda pronašli drogu

  • 0

Carinici na Međunarodnom aerodromu Skoplje prošle nedelje su imali bogat ulov.

Uhvatili su državljanina Venecuele poreklom iz Egipta, čije ime nije saopšteno, koji je u Makedoniju pokušao da prošvercuje dva kilograma kokaina, čija cena u uličnoj prodaji na ilegalnom narko tržištu može da dostigne 570.000 evra.

Foto: Makedonska carina

Venecuelanac je manji deo droge sakrio u ručku od kofera, a veći u svom donjem vešu, ali su ga carinici u saradnji sa policijom otkrili i uhapsili.

Foto: Makedonska carina

Prema saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva iz Skoplja, državljanin Venecuele je u Makedoniju doputovao 5. decembra u 20,30 časova letom na relaciji Cirih – Skoplje.

- Carinski službenici na skopskom aerodromu su prilikom ličnog pregleda i pregleda prtljaga ove osobe, pronašli i oduzeli kokain u ziper vrećici težine od 332,6 grama sakriven u ručki kofera. U isto vreme je pronađeno i šest najlonskih vrećica ukupne težine od preko 1,5 kilograma, koje su bile sašivene u njegovom donjem vešu - navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva.

Foto: Makedonska carina

Zbog opasnosti da osumnjičeni ne pobegne i ponovi krivično delo, Venecuelancu je određena mera pritvora.

(Telegraf.rs/D.J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA