≫ 

Otac zaklao troje dece, pa ženi ostavio oproštajno pismo: Uzeo sam ti ono najdraže, niko te više neće zvati "mama", da sam te našao, i tebe bih ubio (VIDEO)

Istražitelji su bili šokirani porukama koje su pronašli

  • 48

Admir Sović (37) iz bihaćkog naselja Mali Lug, koji je zaklao svoje troje dece, a potom počinio samoubistvonakon mostruoznog zločina ostavio je poruku upućenu ženi. Prema poruci, on je hteo da se osveti supruzi koja ga je ostavila pre mesec dana.

Zločin je prijavio Admirov najbolji prijatelj Asim Dulić, piše Dnevni avaz. Na teren su izašli policijski službenici, a s njima i stručnjak za eksploziv.

- Sović je ostavio ručnu bombu, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na komad papira na kojem je napisao poruku za svoju suprugu Leilu – otkriva izvor  iz policije. Napravu su deaktivirali, a rodbina je uverena da ju je Admir postavio za Leilu, kako bi i ona poginula od mine.

Istražitelji su bili šokirani porukama koje su pronašli.

Porodična kuća Sovića u kojoj se dogodio strašan zločin Foto: klix.ba

- Napisao je: "Ne sekiraj se, deca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, decu vodim sa sobom, a tebe, k**vo nikada niko više neće zvati "mama"" - napisao je Admir nakon što je ubio decu.

Papir je bio krvav, kao i zidovi sobe u kojoj su deca spavala.

- Zidovi su krvavi, jer je decu zaklao kuhinjskim nožem. Pronašli smo i krvavi nož. U tom oproštajnom pismu vidi se da je on želeo da se osveti svojoj supruzi. Na kraju joj je napisao, ali to je već nečitko, da proda motor i nekome vrati dug. Dvoje mlađe dece spavalo je jedno pored drugog, dok je najstarije dete bilo na drugom kauču - otkriva izvor Dnevnog avaza.

Nikom nije jasno šta je nateralo 37-godišnjeg Admira Sovića da ubije troje vlastite dece, a potom digne ruku na sebe.

Kako prenosi Klix.ba, prema informacijama do kojih su došli od poznanika ove porodice, nekoliko stvari je moglo da utiče na ovaj čin.

- Admir je dugo imao problema s vlastitim roditeljima, a bio je izbačen i iz kuće. Takav scenario nagnao ga je da iz porodične kuće u mestu Sovići, koje se nalazi na granici Bihaća i Cazina, doseli u Bihać. Pored problema s roditeljima, dobre odnose nije imao ni sa suprugom, što je takođe duže trajalo - rekao je poznanik porodice.

Prema njegovim rečima, porodica se sve vreme borila i s lošim materijalnim stanjem i opštim siromaštvom. Admira je pre manje od mesec dana napustila supruga, što je, čini se, bio teret s kojim se nije mogao dugo boriti.

VIDEO: UZNEMIRUJUĆE! Kombijem usmrtio ženu na pešačkom prelazu ispred škole

(Telegraf.rs/Avaz.ba/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    15. decembar 2018 | 21:28

    Covjek je najveca zivotinja!

  • Vlajko

    15. decembar 2018 | 21:28

    Gori u paklu ubio si andjele skote

  • Goxy

    15. decembar 2018 | 21:10

    Treba se baviti njegovom porodicom,jer sve u zivotu odraslog coveka potice iz njegovog detinjstva,odatle i svi problemi!!!jadna deca :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA