Deca od 10 i 13 godina ukrala kola i divljala po Skoplju: Izgubili kontrolu, prevrnuli se i upali u kanal (FOTO) (VIDEO)

Nakon dokumentovanja slučaja, protiv maloletnika će biti podneta odgovarajuća prijava

  • 2

Dvojica dečaka od 13 i jedan od deset godina ukrali su auto "pežo" sa jednog parkinga u centru Skoplja, a nakon lude vožnje po bulevaru Ilinden, oko tri časa iza ponoći izgubili su kontrolu nad vozilom, prevrnuli se i upali u kanal gde su se izvodili građevinski radovi.

Nakon nesreće, dvojica dečaka, od kojih je jedan bio odbegli štićenik Doma za nezbrinutu decu "25 Maj", prevezeni su u gradsku opštu bolnicu "8 Septemvri", a o slučaju je obavešten javni tužilac, roditelji maloletnika i socijalni radnik.

Printskrin: Youtube tv sitel

Dečak koji je još 1. oktobra pobegao iz Doma "25 Maj" i o kome se do nesreće ništa nije znalo, nakon ispitivanja u policijskoj stanici je u pratnji socijalnog radnika ponovo vraćen u ustanovu.

Da joj je ukraden auto, juče ujutro je u policiju prijavila M.Š. (36) iz Skoplja.

Printskrin: Youtube tv sitel

Ona je inspektorima rekla da joj je "pežo" nestao u noći između 18. i 19. decembra.

Nakon dokumentovanja slučaja, protiv maloletnika će biti podneta odgovarajuća prijava, ali se još ne zna za koje delo će ih tužilaštvo goniti.

VIDEO: Lopovi obijali vikendice, pa ih karma zaustavila

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle

    20. decembar 2018 | 23:49

    Šiptari migranti iz titove jugoslavije

  • Todor od Stalaća

    20. decembar 2018 | 23:47

    Eto kako dolazi do zle krvi među klubovima i navijačima. Neki stari animoziteti između tatinog sina i Lalatovića preneće se kao rak na navijače i eto belaja. Svako normalan ko je gledao i utakmicu i snimak sa konferencije video je da je napad na Lalatovića unapred pripremljen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA