≫ 

Uhapšena dva policajca jer su lopovima ukrali novac: Posle pljačke bankomata u Hrvatskoj, razbojnici ostali bez plena

Lopovi su u bekstvu, a istraga je još u toku

  • 3

Zbog povezanosti sa pljačkom bankomata koja se pre dva meseca odigrala u Taru kod Poreča, juče su uhapšena dva policajca.

Kako je izjavila potparolka istarske Policijske uprave, Nataša Vitasović, istraga je u toku, a uskoro će biti poznati svi detalji.

Ona je navela da su dva policajca uhapšena jer su osumnjičena za krađu, odnosno da su otuđili deo novca, koji su nepoznati počinitelji ukrali prilikom provale bankomata na području Poreča.

Provala u bankomat dogodila se 9. oktobra ove godine u Taru kod Poreča. Istraga nad policijskim službenicima je u toku, a po dovršetku javnost će biti obaveštena o svim pojedinostima, rekla je potparolka Policijske uprave istarske Vitasović.

Prema pisanju lokalnih medija, policajci nisu učestvovali u samoj pljački kada je bankomat dignut u vazduh kod tamošnjeg supermarketa, ali su tokom istrage pronašli ukradeni novac, koji nisu prijavili, već su ga zadržali za sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    21. decembar 2018 | 16:09

    Ово је добро.Полицајци покрали лопове...

  • kiza

    21. decembar 2018 | 19:23

    Sindrom Robin Hud plavci uzeli od lopova jer lopovi imaju a oni nemaju.Treba uvesti pandurima nagrade 10posto od onoga što zaplene pa da vidiš kako će kriminal da se smanji.

  • Pula

    22. decembar 2018 | 19:18

    Policajci gastarbajteri iz Bosne i Slavonije u Istri. To je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA