Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal iz polufinala LŠ uzdrmao sve: Ne prestaju priče o sudijskoj pomoći Realu, osvanuo i video s dokazima

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čini se kao da nije sve baš tako slučajno

  • 5
FK Real Madrid - FK Bajern Minhen Foto: Printscreen/X

Fudbaleri Reala iz Madrida su uspeli da se plasiraju u finale Lige šampiona i to nakon nestvarnog preokreta protiv Bajerna iz Minhena, vodili su Bavarci sa 1:0 i imali rezultat za prolaz sve do 89. minuta, kada su preokrenuli golovima Hoselua, međutim, senku je bacila situacija iz poslednjih trenutaka.

Bajern je nakon primljenog drugog gola svim silama krenuo napred, čak su i uspeli da postignu gol, međutim, upravo tu situaciju i jeste na kraju obeležila jedna, najblaže rečeno, skandaolozna odluka.

Linijski sudija nije ispoštovao pravilo da pusti akciju do kraja, podigao je zastavicu iako je situacija bila sumnjiva, na ivici, prekinuo je napad, iz kog je De Liht postigao i gol, dok su se posle ovoga odmah povele i razne diskusije.

Jedan korisnik na društvenoj mreži "X" otišao je i korak dalje, te je nazvao Real Madrid prevaranrskim klubom, a u prilog tome je napravio i kompilaciju od čak devet minuta, u kojima je izvukao sve sumnjive situacije ovog kluba.

Tu se mogu naći gol Peđe Mijatovića iz ofsajda, gol Serhija Ramosa iz ofsajda, oba u finalima Lige šampiona, potom i dosta raznih, sitnih detalja, koji su krojili sudbinu ovog "kraljevskog kluba".

Video možete pogledati u nastavku i proceniti - da li sudije pomažu Realu iz Madrida?

(Telegraf.rs)

Video: "Do poslednjeg dana smo se nadali da će Kampaco ostati u Zvezdi, voli nas": Dozet pričao o Fakundu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    10. maj 2024 | 10:41

    U jeee, pa kada bi se uradila revizija svih utakmica, istorija fudbala bi bila potpuno drugačija.Od Urugvaja 1930, Maradoninog gola rukom, raznih penala, raznih crvenih kartona koji su se ili nisu, a trebali su da se dese što greškom, što zlonamerno.Kao i što sportisti greše i sudije greše i to je sastavni deo svakog sporta.Sada postoji VAR, signal kada lopta pređe liniju..., koji dosta pomažu, ali i dalje ne može biti savršeno.

  • Lord

    10. maj 2024 | 11:21

    Zato vise ne pratim sport,sve namestaljke i muljanja..

  • Дејан

    10. maj 2024 | 22:20

    Зато их никад нисам ни волео. Сваке сезоне имају ту помоћ и како баш се те ситуације њима не свирају.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA