Neverovatna pljačka u Skoplju: Adem tvrdi da mu je policajac ukrao auto koji mu je 2 dana pre toga prodao (FOTO) (VIDEO)

Očajan kupac je zapretio da će postaviti šator i kampovati ispred MUP-a ako ne bude bio obeštećen

  • 5

Adema Imerija, žitelja skopskog naselja Čair letos je od jednog službenika MUP-a iz Prilepa za 17 hiljada evra kupio automobil Mercedes. Samo dva dana kasnije ostao je bez njega. Imeri tvrdi da mu ga je, verovatno sa rezervnim ključevima, ukrao isti policijski službenik od koga ga je kupio. Imeri je slučaj prijavio MUP-u i od tada traje njegova bitka da povrati kupljeni, pa ukradeni Mercedes.

Imeri je u razgovoru sa reporterima skopske televizije 24 rekao da je policajac imao i bugarsko državljanstvo, pa mu je predložio da kupoprodajni dogovor naprave u Bugarskoj. Imeri se složio, tamo su potpisali dogovor, prodavcu je dao pare, pa su se zajedno vratili nazad u Makedoniju. Dva dana kasnije, Imerija samo što nije udario šlog. Mercedesa više nije bilo na parkingu.

- Postoje kamere na državnim granicama kojima smo prolazili. Otišli smo zajedno i zajedno smo se vratili. Dogovor smo potpisali 18. juna, a 20. juna auto je ukrao isti čovek od koga sam ga kupio - rekao je Adem Imeri za televiziju 24.

Snimak bezbednosnih kamera koje su to veče 20. juna ove godine snimile lopova Printskrin: TV 24.mk

Krađu Mercedesa su snimile bezbednosne kamere. Na snimku se jasno vidi kako čovek ulazi u auto, startuje motor i odlazi u nepoznatom pravcu.

Ne samo što je ostao bez 17.000 evra i Mercedesa, nesrećni čovek iz skopskog naselja je ostao i bez svoje lične karte, vozačke dozvole, kreditnih kartica i 2.000 evra koliko je imao u novčaniku koji je zaboravio u Mercedesu. Tamo su ostali i dokumenati njegovog sina i snaje.

Imeri je krađu prijavio policiji, a iz MUP-a kažu da su upoznati sa slučajem i da preduzimaju mere na njegovom rešenju.

- Pošto je tokom provere obezbeđena dokumentacija o vozilu za koje postoji sumnja da je sa falsifikovanom sadržinom, konstatovano stanje je sa celokupnom dokumentacijom dostavljeno Osnovnom javnom tužilaštvu u Skoplju na dalje postupanje - kažu iz MUP.

Televizija 24 nije dobila odgovor iz tužilaštva dokle je stigao postupak. Međutim, Imeri je od njih dobio odgovor u kome se navodi da je "krivična prijava podneta od strane MUP protiv lica A.Đ. iz Prilepa odbijena".

Printskrin: TV 24.mk

Imeri kaže da će sada tužiti zaposlenog u Policijskoj stanici Bit Pazar u Skoplju jer smatra da je on štitio policajca iz Prilepa koji mu je prodao Mercedes, uzeo pare, pa mu ga ukrao.

Očajan kupac je zapretio da će postaviti šator i kampovati ispred MUP-a ako ne bude bio obeštećen. Do tada ostaje snimak bezbednosnih kamera koje su to veče 20. juna ove godine snimile lopova.

VIDEO: Lopovi obijali vikendice, pa ih karma zaustavila

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA