≫ 

Ko je Davor Dragičević? Detinjstvo proveo u Libiji, ratovao u vojsci RS, pa radio kao konobar dok njegov sin nije pronađen mrtav u kanalizaciji (FOTO) (VIDEO)

 ≫ 

Njegova borba traje 277 dana i ne nazire joj se kraj

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Niko

    28. decembar 2018 | 18:51

    Sram te bilo covece. Izgubio si sina, verovatno imas neke komplekse i sebe promovises pomocu nekih stranaka. U Srbiji si se lecio, bio u banji a sada pljujes po Srbiji. Otisao je jedan mladi covek, tvoj sin i da se boris da saznas kako je nastradao ti pravis pozoriste sa gradjanima.

  • pravda

    28. decembar 2018 | 09:49

    Ako iza ovoga ubistva stoje neki veliki kriminalci ne postoje i ne opstaju veliki krimosi i bosovi a da nisu uvezani sa korumpiranim pojedincima ili delovima policije, sudstva i državnim funkcionerima. Možda je i David nenamerno i nesvesno bio deo ove grupe kao neki sitni šerafić ali i kao neki nezgodan svedok. Da ga ja ubio neki obični ulični siledzija ili krimos već bi bio otkriven i procesuiran ali verovatno je u pitanju ubica koji ima debelu zaleđinu i to baš u policiji, sudstvu i državnim funkcionerima. Podrška Davoru i svima koji traže pravdu za Davida i da se ubicanma koji mogu nekažnjeno ubijati konačno stane na put!

  • sasa

    28. decembar 2018 | 09:08

    neka se zapitaju ti siromasni duhom koji takve komentare ,ko po naredbi ,ostavljaju.postavlja se samo JEDNO pitanje,majka svih pitanja.jedno jedino na koje bi svaka pravna drzava ako je pravna MORALA da odgovori:KO JE UBIO DAVIDA?samo taj odgovor zaustavlja sve bolesne teorije zavere.zavera svetskih sila,pojedinaca, baba vracara kojima su priprosti neobrazovani ljudi koji se ovde javljaju,da se uplasis koliko ih je,isprali mozgove jednostavnom mantrom:ja sam veci patriota od tebe i ja cuvam ovu drzavu od NEKIH NEPRIJATELJA koji su svuda.da se podsetimo tamo 90 godina kada je RMladic organizovao,u kasarni na dedinju, da se aktivna vojna lica iz bivse jna koji su imali bilo kakve veze sa krajinom i bosnom prijave kao dobrovoljci jer,tada,kako je on rekao nisu imali skolovanog rukovodeceg kadra.sve je bilo sredjeno sa upravom jna,u slucaju ranjavanja i pogibije,bar je porodica dobijala penziju.od njih preko 3000 u sali NIKO se nije prijavio.autobusi i oprema je stajala ispred parkirana.ovo je istina.kako je ovo povezano sa ubistvom nesretnog mladica?ITEKAKO....KO JE UBIO DAVIDA?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA